Eğitim & Kariyer Okulu özlediniz mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Okulu özlemişim bide sabahın köründe olmasa tadından yenmez Okulu özlediniz mi? Cevapla Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Tubaerz Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl 2 yıldır mezunum ama Çok özledim Bir yandan hiç sevmem hemde hiç ama Ne bilim okumak güzel... 1 0 Yorumla
ayıktaklidiyapanbiri Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Çooook 😂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Gel yanıma Yorumla Soran +1 yıl 🙃🙃🙃 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Öğretmen olmama rağmen özlemedim böyle iyi 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Beden egitimi müzik falan mı😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Sıkıntılı oluyorlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yoo İngilizce.. Okulu sevmiyorum Yorumla Soran +1 yıl Küçükken öğretmen olmaktan çok korkuyordum hayatım boyunca okula giderim diye.Hala da öğretmen olmam.Umarım sizin için yanlış meslek seçiminizi öğrenciler üzerinden çıkarmıyorsunuz.İyi günler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O seni hiç ilgilendirmez Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Biraz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
2 yıldır mezunum ama Çok özledim Bir yandan hiç sevmem hemde hiç ama Ne bilim okumak güzel...
Çooook 😂
Gel yanıma
🙃🙃🙃
Öğretmen olmama rağmen özlemedim böyle iyi
Beden egitimi müzik falan mı😂😂
Sıkıntılı oluyorlar
Yoo İngilizce.. Okulu sevmiyorum
Küçükken öğretmen olmaktan çok korkuyordum hayatım boyunca okula giderim diye.
Hala da öğretmen olmam.
Umarım sizin için yanlış meslek seçiminizi öğrenciler üzerinden çıkarmıyorsunuz.
İyi günler
O seni hiç ilgilendirmez
Ne münasebet...
Biraz
Okul açıldı mı?
Özeller evet
özlemedim