merhaba yine ben. kimlik değiştim ama foto güncellemek için ösym ye dilekçe göndermek lazımmış. vallahi delirecem neden yani yeni kimlik fotosuyla güncellemek bu kadar uğraştırıcı anlamıyorum. dilekçeyi nereye göndereceğiz ücreti nereye nasıl ödeyeceğiz ösym sayfasında yazmıyor bilgiyi bile yarım yamalak vermişler. yardımcı olabilecek var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar kimliği değiştim ve kimlik elime geçtiği gün internetten kimlik fotomu güncelledim. dilekçeye falan gerek yokmuş şükür.
ÖSYM ' nin il büroları olur Genelde bu bürolarda il üniversitelerinin içerisinde. olur. bunu araştır ve il ÖSYM bürosuna git. oradan muhtemelen halledebilirsin
koordinatörlüğe gideceğim bi de seyhandayım sarıçama kadar. ya sabır ki sabır dilekçeyi bile ordan gönderilecekmiş herhalde. çünkü para yatırın diyorlar ama başvuru yapılan yere. şaka gibi sistem. öğrencileri süründürmekten zevk alıyorlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
www.basarisiralamalari.com/.../
sisteme düşmüyor ki eski koca burunlu halim duruyor sistemde. artık cuma koordinatörlüğe gideceğim.
Sınav koordinatörlük merkezlerinden de yapılıyormuş evet.
Başarılar.
Buna gerek yok.
ÖSYM ' nin il büroları olur
Genelde bu bürolarda il üniversitelerinin içerisinde. olur. bunu araştır ve il ÖSYM bürosuna git. oradan muhtemelen halledebilirsin
tamam teşekkürlerr
Rica ederim
Bu dilekçeyide şimdi sizde öğrendim. Ben geçen sene ÖSYM bürosuna gittim orda fotoğraf çekinip güncellediler
ben aradım dilekçe gönderin dediler çoktan başvuru yapmışım diye
Gereksiz yere uğraşıyorlar işte. Bilgisayar başında çekse ne olacak
koordinatörlüğe gideceğim bi de seyhandayım sarıçama kadar. ya sabır ki sabır dilekçeyi bile ordan gönderilecekmiş herhalde. çünkü para yatırın diyorlar ama başvuru yapılan yere. şaka gibi sistem. öğrencileri süründürmekten zevk alıyorlar.