arkadaşlar motor kurye işine başlamak istiyorum ama tek sorun yolları bilmiyorum navigasyon ile çalışanlar varmış bende navigasyon ile çalışmak istiyorum tek sorunum şu etrafa sorcam motor kurye ariyormusunuz diye navigasyon ile çalişiyorum diye sorsam mı iyi yoksa başka türlümü yardım vede navigasyon ilemi çalışiyorlar yoksa telefon mu?
not : arkadaşlar şimdi motor kuryeler dağıttı diyelim iş yerine geldik sonra sipariş yok diyelim nerde beklicez onların hepsin, sorayimmi
not : arkadaşlar şimdi motor kuryeler dağıttı diyelim iş yerine geldik sonra sipariş yok diyelim nerde beklicez onların hepsin, sorayimmi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Göz yaşarması göz tansiyonu mafsallarda romatizma ve hala kaza geçirmedin ve sağ isen bunlar seni bekliyor daha fazlasını da yazmadım
Bişi sorcam şimdi navigasyon ile çalışmayan yerde işe alsalar beni navigasyon ile çalışcam telefondan mı çalışırım yoksa navigasyon ilemi
Şimdiki sistemi bilmiyorum
Zor iş. Anlık ya da dönemlik para kazanmak için olabilir ama iyi kazanıyorlar.
Bişi sorcam şimdi navigasyon ile çalışmayan yerde işe alsalar beni navigasyon ile çalışcam telefondan mı çalışırım yoksa navigasyon ilemi
Sokakları biliyorum dersin navigasyona yazıp gidersin kasma :)
Özel moto kuryelikler iyi oluyor açıkcası. Ben şu site için çalışıyorum iyi kazanıyorum. İstanbul moto kurye için
Motorun varsa çok iyii
çevrimdışı harita indir.
Şu zamanda sıkıntı olabilir
başka iş bul geç götürünce paradan kesiyorlar
Güzel is