Eğitim & Kariyer Bando meslek yüksek okulu için belirli bir yaş aralığı var mı? fthmtf61 Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Şu yaştan itibaren almıyoruz diyorlar mı? Yoksa her yaştan Türk vatandaşlarını alıyorlar mı? Güncellemeler+1 yıl Sitede hiç asker ya da konuyla ilgili bilgisi olan yok mu? Güncellemeler+1 yıl Mantıklı sorulara ne zaman yanıt geldi ki? :D Hata bende ne diye mantıklı soru soruyorsam. :D Bando meslek yüksek okulu için belirli bir yaş aralığı var mı? Cevapla Meslek Soruları Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
mertdz33 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 35% +1 yıl Dostum ben askerim. Bando myo için yaş sınırı var tabiki. Bunun için msü sitesinde giriş koşulları mevcut 1 8 Yorumla fthmtf61 +1 yıl Göremedim de o yüzden sorayım dedim. Dikkatli bakmadım demek ki. Yaş sınırı varsa benim için kesinlikle geçmiştir. Teşekkür ederim. Yorumla mertdz33 +1 yıl Orda lise için myo ve lisans için ayrı ayrı yaş belirtilir. Mesela myo için 24 lisans 27 idi , her sene bir değişiklik oluyor Yorumla fthmtf61 +1 yıl Gördüğüm kadarıyla lisans değil de ön lisans eğitimi varmış. Milli Savunma Üniversitesinin tanıtım videosunda öyle diyordu yani. Sizin myo dediğiniz de o olsa gerek değil mi? Yorumla mertdz33 +1 yıl Liseden sonra astsubay myo eğitimi veriyorlar. Ayrıca sivil kaynaktan zaman zaman öğrenci alımıda yapıyorlar Yorumla fthmtf61 +1 yıl Ben şu an ön lisans okuyorum yaşım 24 okulu bitirip myo astsubay eğitimi alabilir miyim acaba? Yorumla mertdz33 +1 yıl Emin olmamakla birlikte ön lisansta genel olarak yaş sınırı 24 diye biliyorum Yorumla fthmtf61 +1 yıl Teşekkür ederim. Yorumla mertdz33 +1 yıl Eyvallah Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Dostum ben askerim. Bando myo için yaş sınırı var tabiki. Bunun için msü sitesinde giriş koşulları mevcut
Göremedim de o yüzden sorayım dedim. Dikkatli bakmadım demek ki. Yaş sınırı varsa benim için kesinlikle geçmiştir. Teşekkür ederim.
Orda lise için myo ve lisans için ayrı ayrı yaş belirtilir. Mesela myo için 24 lisans 27 idi , her sene bir değişiklik oluyor
Gördüğüm kadarıyla lisans değil de ön lisans eğitimi varmış. Milli Savunma Üniversitesinin tanıtım videosunda öyle diyordu yani. Sizin myo dediğiniz de o olsa gerek değil mi?
Liseden sonra astsubay myo eğitimi veriyorlar. Ayrıca sivil kaynaktan zaman zaman öğrenci alımıda yapıyorlar
Ben şu an ön lisans okuyorum yaşım 24 okulu bitirip myo astsubay eğitimi alabilir miyim acaba?
Emin olmamakla birlikte ön lisansta genel olarak yaş sınırı 24 diye biliyorum
Teşekkür ederim.
Eyvallah
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!