Arabalar Motor kurye olmak için hangi ehliyet gerekir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Motor ehliyeti fiyatı ne kadar ve sınavı geçememe gibi bir durum olur mu? Güncellemeler+1 yıl M sınıf ehliyet de varmış. A2'mi M'mi bana uygun? İkisinin farkı ne? Motor kurye olmak için hangi ehliyet gerekir? Cevapla Fiyat Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Verified Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Selam, genelde motorlar 125cc ve üstü bu yüzden A2 ehliyet lazım. Sınavı pratik yaparsan geçersin. 0 0 Yorumla
MizacımBöyle Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl A2 gerekir. A1 daha ucuzdur ama A1 ile en fazla 125cc motor kullanabilirsin.Motorlu kurye olabilmek için en az A2 ehliyetinin olması gerekiyor çünkü genellikle o motorlar 150-200 cc arasıdır. 0 9 Yorumla MizacımBöyle +1 yıl M ehliyetle anca 50 cc scooter kullanabilirsin Yorumla Soran +1 yıl Evet ya öyleymiş, bir yerde A1 ve A2'yi kapsar ve daha avantajlıdır yazıyordu yanlış yazıyordu demek ki Yorumla Soran +1 yıl Peki A2 ehliyet ne kadar tutar ortalama? Ve araba ehliyetindeki gibi geçememe gibi bir durum olur mu? Yorumla MizacımBöyle +1 yıl A1 ve A2’yi kapsayan ehliyet A’dır. A ehliyet alırsan tüm iki tekerlileri kullanırsın Yorumla Soran +1 yıl A'nın 2 yıllık A2 deneyim şartı var Yorumla MizacımBöyle +1 yıl Ben 3 yıl önce A1’i 800 liraya almıştım. A2 de 1000 liraydı. Şimdi kaç TL bilmiyorum. Yorumla Soran +1 yıl Tamam teşekkür ederim peki kalır mıyım acaba para yanmasın Yorumla MizacımBöyle +1 yıl Motor direksiyon sınavı arabadan daha zordur Yorumla Soran +1 yıl ://// Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Selam, genelde motorlar 125cc ve üstü bu yüzden A2 ehliyet lazım. Sınavı pratik yaparsan geçersin.
A2 gerekir. A1 daha ucuzdur ama A1 ile en fazla 125cc motor kullanabilirsin.
Motorlu kurye olabilmek için en az A2 ehliyetinin olması gerekiyor çünkü genellikle o motorlar 150-200 cc arasıdır.
M ehliyetle anca 50 cc scooter kullanabilirsin
Evet ya öyleymiş, bir yerde A1 ve A2'yi kapsar ve daha avantajlıdır yazıyordu yanlış yazıyordu demek ki
Peki A2 ehliyet ne kadar tutar ortalama? Ve araba ehliyetindeki gibi geçememe gibi bir durum olur mu?
A1 ve A2’yi kapsayan ehliyet A’dır. A ehliyet alırsan tüm iki tekerlileri kullanırsın
A'nın 2 yıllık A2 deneyim şartı var
Ben 3 yıl önce A1’i 800 liraya almıştım. A2 de 1000 liraydı. Şimdi kaç TL bilmiyorum.
Tamam teşekkür ederim peki kalır mıyım acaba para yanmasın
Motor direksiyon sınavı arabadan daha zordur
:////
A1 veya A2