Ben şimdi geçemediysem diğer sınavlarda da geçemem. Bütün inancım kırıldı. Geçeceğime inanıyodum. Eve mutlu dönücem derken herşey yalan oldu. Yıkıldım. Psikolojim bozuldu. Kaç haftadır stresle yaşıyorum. Napmam laızm çıldırıcam artık
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ya abla alt ustu direksiyon araba sinavi bu hani insanlar normal okul sinavlarindan gecemeyince oluyor boyle de, onlara bile sasiyom bazen ama bu direksiyon cok sey yapmayin, uzmeyin yipratmayin kendinizi yani, kismet degilmis dersin bir dahakine. Bende gidiyom bu arada, ben yurtdisindayim ama ulke her yeri kapattigi icin bizimki de oyle durdurulmus halde 1,5 aydir surmuyom...
Ya hiç bi sınavdan böyle kalmışlığım olmadı herşey istediğim gibi olmuştu ilk defa kaldım yıkıldım ya bildiğin. Bide orda Hocalara bağırdım diğer sınava nasıl gircem yüzüm kalmadı :,(
Yaa neden bu kadar sey yapiyorsunuz, olur ya boyle sey ucunda adam olumu yok ya. Bir dahakine inshallah. Demek ki herseyin bir ilki varmis iste, hem nolacak sanki altin madalyayi mi kacirdin bu kadar baski yuklemeyin kendinize ya... Valla ne oluyorsa kendinizden oluyor kendiniz yapiyorsunuz yani farkindasiniz dimi, rahat olun ya, inshallah bir dahakine...🙏🤲😇
Keşke bu düşünceleri uygulayabilse beynim ama teşekkür ederim görüşlerin için 🥲
Kendinizde bitiyor zaten, cok da zor birsey degil aslinda ama sanirim bazilarini bu basariligi bi takinti bi hastalik hale getirmisler okul hayatlari hep bi basari olarak gecince baska bi konuda dalda boyle olunca iyice sanki depresyona girer gibi cokuyorlar alt ustu direksiyon sinavi, ondan boyle zor gibi geliyor ama dediklerimi siz yinede kafanizda bulundurun ablacim🙏😇
Valla bu nasıl bi beyin ben anlamıyom kendimi inancım güçlü olsa belki bu kadar depresyona girmem herşeyin hayırlısı derim geçerim ama artık herşeyimden şüpheliyim. Beni sadece sınavdan geçtin cümlesi depresyondan çıkarabilir o da imkansız olduğu için depresyona devam 😒
imkanı yaratan allah varken imkansız olamaz, bu lafimi unutma abla, siz umudunuzu kaybetmeyin asla, Allah bu isinizden de yuzunuzu mutlu cikarir ablacim. Siz sadece gayret edin ve olmadi diye de uzulmeyin normal seyler bunlar, bi insan her konu da dort dortluk olamaz oyle bir dunya yok, simdiye kadar oyle bir insan gelmedi dunyaya yani, o yuzden siz bu dediklerimi aklinizda tutun ablacim😇🙏
İnşallaaaaaahhh mutlu bi şekilde biter teşekkür ederimm herşey için 🤗
Inshallah ablacim, bitecek buna inaniyorum, sizde inanim. Ben tesekkur ederim, ben daha fazla rahatsiz etmeyeyim, gorusuruz🙏😇
Yok estağfirullah asıl ben daha fazla derdimle rahatsız etmiyim. Hayırlı günler 😊
Yok be ablacim estagfirullah olur mu oyle sey, duymamis olayim 🙏😇Size de hayirli gunler🙋♂️🙏😇
Geçmiş olsun ama bunu yaşayan çok fazla insan var Özellikle direksiyon sınavları böyle oluyor Çok canıni sıkmamaya çalış
Doğru da yine de içlerinden şanslı olanlardan olmak isterdim ama işte yine şanssızım
Ben tek seferde gectim ama dedigim gibi sans
Bak sende şanslı olanlardansın
Gecemem sebebin yapamacagin icin degil panikligin yzunden panik olmucan rahat olcan buna hazirla kendini
O da var ama yapamadım kendi arabamızla sürücü arabası farklı süremedim park edemedim gözümün önünde herkes yaptı ben yapamadım
Yaparsin heycanini yenmen lazim
Takılma bilerek bırakıyorlar iyice öğrensin az daha para kazanalim diye sonuncusunda gecirirler
Shdhsjshd yok ya valla ellerinden geleni yaptılar onlar daha çok uğraştı benden
Yani birdakinde gecrsin
manyak mısın ya sonradan yapabileceğin şeyler için kendini niye yıpratıyosun?
ehliyeti aldığın zaman bugünler aklına gelince kızmaycak mısın kendine?
yok mu hiç çevrende arabalı birisi?
Keşke o zamanlar gelse hemen. Şimdi herkes benden sonuç bekliyo arkadaşlarım akrabalarım stresimi biliyolardı. Onlara geçemedim demek çok üzüyo beni
geçtim de awk sanki ya allasen başkaları ne dixek diye yaşamayı bırak yazık edersin kendine
:,(
Gözünde büyütme şunu kendini kastığın için yapamıyorsun özgüvenli ol alt tarafı bi ehliyet ne olabilirki kasma kendini bitter çikolata ye sınavdan önce
Emin ol kasmasamda yapamam ben
Niye arkadaşım sen iyi misin salak mısın gerizekalımısın? Değilsin dimi yaparım bunu deyip çabalarsan olucak böyle düşünme halam da senin gibiydi hayır ya dedi yapıcam bunu dedi güvendi kendine yaptı yapamam dediğin sürece yapamazsın
Ama diyemiyorum helede şu anki psikolojimle
Valla keyfin bilir. Ben sana anlattım.
Sağol tabi teşekkür ettim
Acele etme sonraki sınava hazırlan tanıdık birinden araba bul rica et beraber sınavın yapılacağı alanda pratik yapın
Artık pratik yapmaya bile korkuyorum
Bende heyecanlanıyorum bu yüzden kullanamıyorum zaten şu an arabamda yok
Yaaa sürmeyi biliyo musun
Biliyorum ama heyecanlanıyorum
Ben öğretirim sana onlar becerememiş
Takma kafaya hayat uzun bir maratondur