Bilgisayar mühendisim. Yazılım uzmanı olarak çalışıyorum. Ayrıca freelance işle yapıyorum. Bilgisayar mühendisliğinde en önemli şeylerden biri matematik diğeri ingilizcedir. Nerdeyse tüm düzgün kaynaklar ingilizcedir. Her türlü dökümanlar ingilizcedir. Makaleler ingilizcedir.
Ders konusuna gelecek olursak, eğer bilgisayar mühendisliği okursan: Bilgisayar Ağları (Ağ yapıları, ağlarda güvenlik..) Veri iletişimi Programlama (Nesneye yönelik programlama, web, mobil, gömülü sistemler)(En çok ağırlık ve yoğunluk burada) Veri bilimi (Veri madenciliği , yapay zeka) Veri Tabanı (Nesneye yönelik, nosql vb.) Bilgisayar Mimarisi Dağıtık sistemler gibi gibi bir çok alanda ders göreceksin.
Rica ederim, sizden ricam lütfen bölümü yazmadan önce detaylı youtube'dan videolar izleyin. Çünkü ilerde karşılaşcağınız şey gerçekten farklı bir alan. Gözünüzü korkutmak istemiyorum ama bölümü ilk sınıftan bırakan bir çok kişi oluyor ama bu gözünüzü korkutmasın bizim bölüm birincimiz bir kadındı.
🙂🙂 Sınava pek çalışmadım o yüzden kazanamadım bilgisayar programcılığı okudum temel kodlama öğrendim o kadar daha fazlasına ihtiyacım vardı ama olmadı.
En İyi Cevaplar