Kardeşim lisede ortalaması 76 bir dersten kaldı gibi gözüküyor (matematik)
Arkadaşı sınıfta kalican demiş aklına takılıyor sizce kalır mı?
Arkadaşı sınıfta kalican demiş aklına takılıyor sizce kalır mı?
Merhaba, bir dersten kalınca o dersi tekrardan alırsınız yani en kısa zamanda telafisini yapmak üzere o dersi alıp geçme gibi bir hak tanırlar size. Siz de o dersi geçtikten sonra muaf olursunuz. Fakat benim anlamadığım şey şu. Kardeşinizin lisede ortalaması 76, bu diploma notu yani genel not ortalaması mı yoksa matematik dersi mi 76 onu tam anlamayamadım. Genel not ortalamasını kastetiğinizi tahmin ediyorum. Not ortalamasıyla alakası pek olmuyor bunun lisede. O dersi verene kadar mezun olamaz kardeşiniz. O dersi verdiği zaman gerek tek ders ya da gerekse bir başka adıyla muafiyet sınavıyla da olsa telafi eder yani sınıfta kalmaz merak etmeyin. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Dersten kalmak ayıp bir şey değilken gizliye girip yok kardeşim dersten kaldı, yok kuzenim camide el hareketi çekti günah mı? Farklı şahıs ağızndan konuşmaya gerek yok.
Soruna gelirsek hayır, nereye kalıyorsun?
İkinci dönem geçersin veya sorumlu diğer seneye kalır. Sınıfta kalma öyle kolay değil.
Cevap
2Cevap
Ayni soruyu daha kac kere sorcan?
Abicim sen bi git mümkünse
Sen bi git once hocanla konus kendin icin sordugunu biliyoruz zaten
Kendim için veya değil sana kalmadı
Acik bir platformda surekli sordugun soruya cevap alinca bu tavirlara girmen de tam bir ergen isi
Tek ders sınavına girersjn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?