KPSS'DEN NEDEN ATANAMIYORUM?

KPSSDEN NEDEN ATANAMIYORUM?
Kimi eleştirmek lazım sistemi mi? Yoksa ailemi mi? Yoksa beni mi? Kisaca hayatimdan bahsetmek istiyorum öğretmenim 3 senedir atanamiyorum bunun bi tane suclusu olamaz elbette bunun icerisinde bende varim biraz bikkinlik yılgınlık alacagin maasa karşın verecegin emegi dusununce vazgecmeler.. bunlarin hepsi etkiledi ama öyle bir annem vardi ki beni gercekten anlamadı beni elestiren sinavi nasil kazanamadi diyen 50 60 yasindaki insanlar okul okumamisti okuyanlar atananlar eski sisteme gore liseden çıkıp meslek sahibi olmuslardi 3 universite bitiren abim lisedeki kpssden atanmisti ama ben nasil kazanamamistim!! Ailem sadece ayda bi tane kitap alacak kdr harclik veriyordu başka veremiyordu suclamiyordum ama onlar beni hep sucluyodu nasil kazanamadin diye kimse dershaneye gondermedi kimse bu dersi anliyor musun diye sormadi tek dertleri elaleme nediyicez bu senede mi olmadi diyicez demeleriydi kitap masraflarmi karsilamak icin aileme kiyamadigimdan bi ise girdim işin problemleriylemi ugrasicaktim her an isten cikarirlar korkusuyla isten gelince ailemin ne zaman kazanacaksin diyip uzerime gelmeleriylemi ugrasicaktim tek dertleri etrafina ne diyecekleriydi kimse benim nasil atanacgm hakknda destek olmayıp ama nasil yapamiyosun deme hakki vardi.
KPSS'DEN NEDEN ATANAMIYORUM?