Dönem ortalamam 3.70ti. 2 kredilik ortak bir ders açıklandı ve o dersten kalmışım. ortalamam 3.32 oldu. kredisi düşük olan bir ders ortalamayı bu kadar aşağı çeker mi? Dersten kaldığım için mi ortalamam bu kadar düştü? (üniv 1. sınıfım)
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada aynı kredili başka bir dersten 90 aldım 1 puan yukarı çekti sadece.
Kredi̇si̇ düşük olan ders ortalamayi ne kadar etki̇ler?
Cok etkilemiyo ama o dersi gecmeden mezun olamazsin zaten o yuzden dert etme tekrer sinava girdiginde yuksek verirsin dersi ya da cok zorsa ders ortalamada kalmaya calis
2 kredilik dersin ortalamayı 3.70ten 3.30lara geriletmesinin tek bir nedeni kalıyor dersten kalmış olmam. çünkü aynı kredili başka bir dersten A2 ile geçtim ve 1 puan etkiledi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Cok etkilemiyo ama o dersi gecmeden mezun olamazsin zaten o yuzden dert etme tekrer sinava girdiginde yuksek verirsin dersi ya da cok zorsa ders ortalamada kalmaya calis
Çok etkilemese de yine etkiler. Bunun sebebide FF olarak geçtiği için yani kaldığın için ortalamanın o kadar düşmesi normal.
FF olduğu için böyle olur.
Çok etkilemez bölüm ne
sistem kaynaklı hesaplama hatası olmuş olabilir mi
Sistemsel bir hata olduğunu düşünmüyorum
2 kredilik dersin ortalamayı 3.70ten 3.30lara geriletmesinin tek bir nedeni kalıyor dersten kalmış olmam. çünkü aynı kredili başka bir dersten A2 ile geçtim ve 1 puan etkiledi
Sence bütte yüksek bir not alsam aynı oranda ortalama yükselir mi
FF mı aldın kaldığın dersin kredisi kaç
F2 aldım 2 kredi
En düşük not yani dimi
Evet
Özelden yazayım mı not hesaplayalım
Olmaz mı
Universite sayfasinda yazmasi lazim
Tabikide dersten kaldığın için
Acts ne kadar
çok etkilemez