Eğitim & Kariyer Direksiyon sınavında park ederken geri giderken dörtluleri yakmam lazım mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Direksiyon sınavında park ederken geri giderken dörtluleri yakmam lazım mi? Güncellemeler+1 yıl Yakın zamanda direksiyon sınavına giren var mı? Direksiyon sınavında park ederken geri giderken dörtluleri yakmam lazım mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben yakmamışrım. Hatta ablamdan gördüğüm için yakmıştım hoca uyardı yakma ded bende o yüzden yakmadım. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ne zaman aldın ehliyeti Yorumla Soran +1 yıl Yarın sınavım varda hoca öğretirken yaktirmadi , fakat arkadaşım yakilmasi gerek dedi konuşuyorduk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hocayı dinlemelisin. Çünkü heryerde değişebiliyor cidden bende açıyordum ama hoca açmamam gerektiğini söyledi. 2018 de aldım Yorumla Soran +1 yıl Hoca dörtlü yak demedi hiç orda Yorumla Soran +1 yıl Sadece dörtlü yak dediği yokuş fren kalk yerinde dedi Yorumla MurryP +1 yıl Hay size ehliyet vereni... ulan dörtlü acil bir durumda diğer araçları ikaz için kullanılır parkla ne alakası var Yorumla
Tarık1655 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 +1 yıl 4 lüler acil durumlarda parklanma halinde yakılır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İki çeşit park yapcaz da aklıma takıldı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben yakmamışrım. Hatta ablamdan gördüğüm için yakmıştım hoca uyardı yakma ded bende o yüzden yakmadım.
Ne zaman aldın ehliyeti
Yarın sınavım varda hoca öğretirken yaktirmadi , fakat arkadaşım yakilmasi gerek dedi konuşuyorduk
Hocayı dinlemelisin. Çünkü heryerde değişebiliyor cidden bende açıyordum ama hoca açmamam gerektiğini söyledi. 2018 de aldım
Hoca dörtlü yak demedi hiç orda
Sadece dörtlü yak dediği yokuş fren kalk yerinde dedi
Hay size ehliyet vereni... ulan dörtlü acil bir durumda diğer araçları ikaz için kullanılır parkla ne alakası var
4 lüler acil durumlarda parklanma halinde yakılır
İki çeşit park yapcaz da aklıma takıldı
Geri giderken dörtlüler yakılır..
Evet dörtlüleri açacaksın
hayır yakman gerekmiyor
Lazım
Gerek yok
hayir