Parkur hazırlık kursuna gideceğim yanımda ne götürmeliyim acaba
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Klasik gidiyorsan spot kıyafetleri suluk ayakkabı havlu yedek çorap olur parfüm ıslak mendil
Teşekkür ederim spor giyinip giderim bide orada uğraşmam artık
Rica ederim bence ilk sağlık kontrolünden geç geçersen spora git
Rakipler çok erken başladı ben çok geç kaldım diye düşünüyorum ya yapabilecek miyim nasıl olacak gidip görsem daha iyi olur benim için büyük ihtimal geçerim sağlıktan boy kilo tutuyor
Spor geçmişin var mı
Bir salona gidip de spor yapmadım ama evde kendi halimde yapıyorum 2-3 aydır
Yani pek yok desek yeridir aslında
Fitmisin yoksa biraz yağlı mı
Fitim
O zaman yaparsın hareketler nabzını çok yükseltiyor yüksek efor gerekiyor ama antrenman sayesinde yaparsın korkma
İnşallah ya çok teşekkür ederim valla biraz rahatladım çok stres yapıyorum ama sözlüyü hiç düşünmüyorum korkmuyorum ama spor stresli bu arada istek attım ben size
Rica ederim yapamadığımız aklınıza takılan bir yer olursa yazarsınız
Sizin bir geçmişiniz var mı bu polislikle ilgili
Bende sizin gibi tutunmaya uğraşıyorum
Allah yardımcımız olsun siz gidiyir musunuz kursa
Kursa gitmiyorum ben zaten bütün mesleklere başvuru yaptığım için spot geçmişimde olduğu için beni pek yormuyor
Daha ilk günden ayağımı agrittim 🤦🏻♀️
Geçmiş olsun ısınmadan yaptıysanız çabuk sakatlanırsınız
Teşekkür ederim ısınma oldu baya aslında benim hatam ya tekerlerin içinden geçerken oldu dikkatli basamadim
Süre sizi Heyecanlandırdı herhalde inşallah yakın zamanda iyileşirsiniz
Mesaj atacaktım da atılmadı yok ya süre yoktu tek tek bütün parkuru yavaş yavaş gösterdi hoca bugün yeni başladıgim için birden parkura süreye girmedik
Sürede yoksa kondisyon olması için sakince tamamlasaydın burkulmalar çabuk geçer kalsiyum al süt ürünleri kuru meyve kuru baklagiller
İnşallah ya çok teşekkür ederim yarına geçer inşallah dediklerini yapacağım
İlk yaptık 1 dakika 4 saniye oldu 😔
15 saniye kazanmalısın
Tam puana ulaşmaya bak
Modum çok düştü onur hafta 50 saniye olur inşallah
10 saniye düşer tabi zamanın var zıplamak kondisyon olmadığı için yoruyor kuvvetin artar zamanla
YouTube üzerinden AnkaraParkur takip edebilirsin
İnşallah ya inşallah artar bugün ful koşu vardı sahada bir turu bile zor atıyordum yavaş koşarak sonra hemen dinleniyorum
Ayak kemiği ağrısı için de doktora gittim esnek düz tabansin ya sporu birakacaksin ya da ağrılara dayanacaksin dedi sağolsun oda iyi moral verdi 🤦🏻♀️
Bendeki bu şans da maslalah 😂
Düz taban sağlıkta elenmeye yol açar
Tam düz taban değil de esnek düz taban dedi
İnşallah problem yapmazlar
İnşallah
1 hafta spor yapma bence sakat vücudu zorlarsan daha büyük sakatlık oluşur
Öyle mi diyorsun ama oradakiler de gel bişey olmaz diyor bilemedim ki
Futbolcular hafif ağrı olduğunda oyundan çıkıyor demi akıllı ol herkesi dinleme 1 hafta spor yapma canın acıya acıya spor olmaz dikkatli ol sakatlığın geçmez sağlıklı beslen
Ama doktor da bu ağrı hep olacak ayağını içe bastığın için ya devam edeceksin ya da sporu bırakacaksin dedi sol ayagimda yok ama sağ ayağımda daha çok var ağrı
Doktorun dediği mantıksız eğer sakatlığın genetik faktörlere bağlı olsa her ikisinde sakatlık olur kemik ve kas ağrısı olabilir
Dimi ya bende öyle diyorum öyle bir sıkıntım varsa ikiside ağrırdi bir hafta oldu hala korkuyla yapıyorum ağrısı artacak diye
Zıplama da sakatlık olur bwn zıplamadan yapıcam de
Ön sağlık bugün başladı senin ki ne zman
4 Mart senin?
Perşembe günü
18 i neresi çıktı kenfi memlekettin mi
Allah yardımcın olsun evet memleketimde senin?
Benimde yozgat boyunda sınırda benim 166
Anladım güzel bir şekilde atlatırsın inşallah
hakkımızda hayırlısı olur inşallah
Eşofman takımı falan almak gerekiyor mu acabaya oraya özel
Zaten sizi soyacaklar iç çamaşırın felan düzgün olsun sortla alırlar herhaldede
Evet öyle olur da girenler eşofman takımı alın falan yazmışlar
3 martta kadar zaten bir çoğu girmiş olur başkalarından öğrenirsin nasıl mülakata girdiklerini
Ön Sağlıktan geçtim
Çok sevindim başarılar bundan sonraki mülakatlarda da
Nasıldı zorluyorlar mı
Teşekkür ederim darısı senin başına kollarda gögüs te sırtta büyük yaraları eliyorlar dişlere bakıyorlar renk körlüğüne bakıyorlar eller parmaklar hareketlerine bakıyorlar konuşmada problem var mı diye bakıyor boy kilo bitti pek kalan olmadı 3 4 kişi birçoğu geçti
Anladım
Zıplama tahtasındam atlayamiyorum yaa
Neden atlayamıyorsun
Bilmiyorum hızlı yapamıyorum çift basarak yapıyorum oda çok aşırı yavaş oluyor
Hareketler için nizami ve hızlı olman gerekiyor bunun için de hızlanmalısın güçlenmelisin yağ oranını azaltmalısın kondisyon edinmelisin bacakların güçlü olmalı zamanla yaparsın beslenmene dinlenmene dikkat et
Kondisyon tam olarak ne? Hoca ip atla falan dedi bende ayağım ağrıdıgi için biraz ara verdim on sağlıktan sonra devam edeceğim evde boş durmamak icin ip atlıyorum yararı olur dediler zıplama tahtasında
Kondisyon demek aynı hareketleri sürekli vücut yapa yapa beyin ezbetlemesi ve daha pratik hale gelmesi ön Sağlıktan geç daha sonra spora devam edersin bende hafta içi bir kurs yerine yazılacağım bakalım ilk deneyim kaç saniye sürecek
Hmmm anladım teşekkür ederim o zaman ip atlamak baya etkili olur zıplama tahtasında ama hızlı atlamak önemli bence iki kez atlayarak yaparsam zıplama tahtasında da öyle yapmaya devam edebilirim... Sevindim senin adına dikkat et ilk zamanlar çok yorma kendini sakatlık olmasın
Rica ederim dikkat ederim
Naptın
Benim ki 18 Mart değil Di 18 Şubat 😃
Sen ne yaptın
Ne 18 Şubat anlamadım
İlk saniyen kaç oldu
2 defa parkur denedim ilki 53 ikinci 52
Benimde diz kapağı kireçleme varmış
Devam etmiyor musun
Şuanlık devam edemiyorum dizlerden dolayı mr çekildim doktor biraz daha zorlarsan kırılır dedi 1 2 hafta istirahat et dedi
Spor ayakkabı havlu çamaşır
Spor ayakkabimla gidiyorum zaten yakın olduğu için tekrar temiz falan istemezler değil mi
Yok hayır
Teşekkür ederim 🤗💕
Bişey soracağım bu instgram da görüyorum zıplama tahtasında atlamadan önce birsürü hazırlık yapıyorlar yeni başlayanlar için mesela önce çizgiden atlatıyorlar bel kıvırmayii öğretiyorlar zıplarken ya da bir yere tutunarak tahtadan zıplatıyorlar ama benim gittiğim kursta hiç boyle şeyler yapılmadi direkt tahtadan zıpla diyip bir kaç kez gösterdiler şimdi ara verdim on sağlıktan sonra devam edeceğim ama sence başka bir kursa mi gitsem bilemedim?