Eğitim & Kariyer Aöf okumayın dostlar iş anlamında hiç bir işe yaramıyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Aöf istemiyorlar özel sektörde 0 alay ediyorlar resmen düz memur olmak isterseniz o ayrı Aöf neden var? Aöf okumayın dostlar iş anlamında hiç bir işe yaramıyor? Cevapla İş Soruları AÖF Soruları Beğen Paylaş Takip Et
yıkıkamaitalik Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 86% +1 yıl Bu memlekette Mühendislik okuyan insan işsiz diploma artık komple bir şeye yaramıyor 😀 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sen söylene ne bakma durum öyle değil Yorumla yıkıkamaitalik +1 yıl Bilmiyorum artık Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Sen kendine bir şey katmaz isen AÖF tek başına ise yaramaz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl AÖF diyince dalga geçiyorlar Yorumla ichwillsieg +1 yıl Ülkede herkes okul okuyor ama ne okuduğu belli olmayan bölümler. Oncelikle insan kendine bir şeyler katmalı sonra okulu arkasına almalı lakin saçma sapan bölümler okuyup başka yönelimler ekleyip olmuyor dememeli Yorumla
Ece09090 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Nasil işe yaramiyor hangi bölum okuyorsun aof da? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl İşletme Yorumla Ece09090 +1 yıl Işe yarayan bölümlee var ama bence Yorumla Soran +1 yıl Düz memurluk için işe yarar Yorumla Ece09090 +1 yıl Hayir arkadaşim tibbi dokumantasyon okudu cocuk gelisimi okuyan arkadaşim var hepsi calişyor birazda insanin kendisine basgli bu durum bence Yorumla
khenarth Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bence aöf için söylediklerinde haklılar :) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Haklılar tabide boşuna paramız gidiyor kapatsınlar Yorumla
youwotd Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Birde aof ile normal diploma farksiz diyorlar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kendilerini kandırıyorlar Aöf olunca alay ediyor işverenler Yorumla youwotd +1 yıl Hangi bolum Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tamam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bu memlekette Mühendislik okuyan insan işsiz diploma artık komple bir şeye yaramıyor 😀
Sen söylene ne bakma durum öyle değil
Bilmiyorum artık
Sen kendine bir şey katmaz isen AÖF tek başına ise yaramaz
AÖF diyince dalga geçiyorlar
Ülkede herkes okul okuyor ama ne okuduğu belli olmayan bölümler. Oncelikle insan kendine bir şeyler katmalı sonra okulu arkasına almalı lakin saçma sapan bölümler okuyup başka yönelimler ekleyip olmuyor dememeli
Nasil işe yaramiyor hangi bölum okuyorsun aof da?
İşletme
Işe yarayan bölümlee var ama bence
Düz memurluk için işe yarar
Hayir arkadaşim tibbi dokumantasyon okudu cocuk gelisimi okuyan arkadaşim var hepsi calişyor birazda insanin kendisine basgli bu durum bence
Bence aöf için söylediklerinde haklılar :)
Haklılar tabide boşuna paramız gidiyor kapatsınlar
Birde aof ile normal diploma farksiz diyorlar
Kendilerini kandırıyorlar
Aöf olunca alay ediyor işverenler
Hangi bolum
Tamam