Eğitim & Kariyer TYT İLE DGS KONU İÇERİKLERİ AYNI MIDIR? DGSYE TYT KİTAPLARI İLE ÇALIŞILIR MI? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor En baştan sınav konularına çalışmaya başlamaya niyetliyim. Tyt kitaplarıyla olur mu?Ya da nereden başlamalı? TYT İLE DGS KONU İÇERİKLERİ AYNI MIDIR? DGSYE TYT KİTAPLARI İLE ÇALIŞILIR MI? Cevapla TYT Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SoUnreal Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Konu adı aynıysa aynıdır diye düşünüyorum. En iyisi sınav konularına baksana internetten 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkurler 👍🏻 Mantikli 😊 Yorumla
Kvrındeşen Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Evet aynı. Bir konu bile atlamadan çalışmaya başla en baştan. Eğer atlarsan konular birbirleriyle alakalı olduğundan anlamayabilirsin 🤠👌🏻 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Ciddi misin yoksa dalgaya mı almak istedin anlamadım 🙃 Yorumla Kvrındeşen +1 yıl Ciddiyim niye öyle bi algı yarattım hajsahsaha tyt kitaplarıyla da olur yanii Yorumla Soran +1 yıl Önce tyt kitaplariyla başlayip sonra dgs kitaplari var biraz. Böyle bi yol daha iyi sanırım.. Yorumla
Sadzas Takip Et Bilge Yaş: 25 +1 yıl Sanmıyorum biraz daha zor halidir 1 11 Yorumla Soran +1 yıl Dgs mi daha zordur diyosun Yorumla Sadzas +1 yıl Evet ne istediğine bağlı bide Yorumla Soran +1 yıl Çocuk gelisimi.Ama cok az kisi aliyorlar koca Türkiyede Yorumla Soran +1 yıl Konulari fethetmeliyim.95 falan lâzim bana... 😅 Yorumla Soran +1 yıl Dgsde Yorumla Sadzas +1 yıl Çocuk gelişimi yerine özel eğitim okul öncesi seçebilirsin Yorumla Soran +1 yıl Himm... Neden peki. Yorumla Soran +1 yıl Hemen herkes okul öncesine geçiş yapiyor zaten.. Yorumla Sadzas +1 yıl Ben özel eğitim okuyorum önü baya açık okul öncesine göre maaş ve çalışma saati bakımındanda daha iyi Yorumla Soran +1 yıl Özel eğitimin ne gibi + imkâni var ki.Ayrica maaslari ne kadae mesela Yorumla Sadzas +1 yıl Özelden yaz anlatiyim uzun biraz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Konu adı aynıysa aynıdır diye düşünüyorum. En iyisi sınav konularına baksana internetten
Teşekkurler 👍🏻 Mantikli 😊
Evet aynı. Bir konu bile atlamadan çalışmaya başla en baştan. Eğer atlarsan konular birbirleriyle alakalı olduğundan anlamayabilirsin 🤠👌🏻
Ciddi misin yoksa dalgaya mı almak istedin anlamadım 🙃
Ciddiyim niye öyle bi algı yarattım hajsahsaha tyt kitaplarıyla da olur yanii
Önce tyt kitaplariyla başlayip sonra dgs kitaplari var biraz. Böyle bi yol daha iyi sanırım..
Sanmıyorum biraz daha zor halidir
Dgs mi daha zordur diyosun
Evet ne istediğine bağlı bide
Çocuk gelisimi.
Ama cok az kisi aliyorlar koca Türkiyede
Konulari fethetmeliyim.
95 falan lâzim bana... 😅
Dgsde
Çocuk gelişimi yerine özel eğitim okul öncesi seçebilirsin
Himm... Neden peki.
Hemen herkes okul öncesine geçiş yapiyor zaten..
Ben özel eğitim okuyorum önü baya açık okul öncesine göre maaş ve çalışma saati bakımındanda daha iyi
Özel eğitimin ne gibi + imkâni var ki.
Ayrica maaslari ne kadae mesela
Özelden yaz anlatiyim uzun biraz