Hangi bölümü tercih etmeliyim iş sağlığı ve güvenliği Anadolu unide sivil havacılık Atatürk üniversitesinde okunacak.. (2. universite)
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İsg ye sakın bulaşma aç kalırsın ya da hapse girersin
Sebep?
Çok fazla İsg uzmanı var bir işe 500 kişi başvuruyor. Tecrübesizsen kimse sana iş miş vermez.
Osgb lerde çalışırsın oralarda da 2000 TL C uzmana veriyorlar. en az 3 sene o paraya çalışıyorsun b olunca da 3000 oluyor.
En küçük bir iş kazasında ise direkt cezaevini boyluyorsun.
Örnek şu Hendek deki havaifişek patlaması.
Kız diyor ki bana işimi yaptırmıyorlardı.
Deftere alınması gereken önlemleri yazamıyordum.
Vs vs
Diyebilirsin ki o zaman yapma o işi !
Ne yapsın Kız olmuş bi kere isg uzmanı...
Sen olma sakın sakın ha.
Peki açıköğretimden universitesinden ataması iyi olan bölüm ne önerirsin bana? 23 yaşındayım çocuk gelişimi önlisans okudum meslek lisesi çocuk gelişimi cikisliydim zaten fakat atama hakkı tercih hakkı vermiyorlar 2 yilliklara anca düz memurluk.. Şimdi Anadolu üniversitesinde "Acil Durum Ve Afet Yönetimi" Bölümünü Okuyorum yine önlisans.. Fakat insanlar boş bi bölüm secmissin boşta kalırsın açıkta kalırsın ataması yok falan diyorlar.. Bu bölümden de pişman oldum açıkçası, fakat artık kayıt yaptırdım 1 dönemi bitirdim geri dönüşü de olamaz artık napıcam bilmiyorum gerçekten atanmak, en azından tercih seçeneğim olmasını istiyorum ne tavsiye edersin bana 😥 ?
Moralim bozuluyor insanlar bu bölüm hakkında da öyle yorum yapınca, Tutunamayanlar gibiyim.. 😥😥
Canım çok üzgünüm ama artık bu ülkede okuyarak bir yerlere gelme devri bitti 😐
Hatta KPSS ye de çok fazla bel bağlama zira oralarda da torpilin hası dönüyor. Sayfalarca yazarım sana. Ülkede liyakat çöktü maalesef.
Çıkış yolu arıyorsan yurtdışına gitmek lazım başka bir çare yok.
Ben de öyle yapmaya çalışıyorum zaten
Çok çok haklısın resmen yorumun aşırı doğru ve haklı bi yorum.. Fakat yurtdışına gidecek şartlarda değilim şu an, aile faktörü, yeterli maddi imkan vs.. Bende dediğin gibi ya yurtdışına taşınmak istiyordum zaten ya da atanmak ama imkânsız gibi birşey.. Sanırım bir hâyâl olarak kalacak sadece.. 😥😥
Çok üzgünüm 😔
Keşke bu bölümü de secmeseydim resmen 2. Pişmanlığımı yaşıyorum 2. Hatamı yaptım keşke tıbbi dokümantasyon ya da büro yönetimi sekreterlik secseydim ya da emlak yönetimi 😥😥 Gerçi kuzenimde 4 yıllık sosyal hizmetler bölümü okudu şu an işsiz ne olacak bu halimiz bilmiyorum Allah yardımcısı olsun herkesin 😥😥😥
Ya hadi kadınsan neyse.
Bulursun işi gücü hali vakti yerinde bir adam evlenirsin.
Asıl erkekler ne yapsın. Onların hali daha yaş.
Parasız adamı annesi babası bile sevmiyor
Zengin birisini bulacağım garantisi var mı, ya da sonsuz evli kalacağım garantisi var mı? Bu devirde evlilikler de uzun sürmüyor zaten nerde öyle 20 25 yıllık evlilikler... 😥 Ben artık çok yoruldum, birşeyleri başarmak istiyorum başarılı güçlü bir insan olmak istiyorum.. 😔😔😔😥😥😥
Çok erken ama pes etmek için.
Koyverme kendini daha yaşın 23 .
Bak ben 30 yaşındayım.
O kadar büyük zorluklar aştım ki şu hayatta ne mücadeleler ne savaşlar verdim. Anlatsam ağzın açık dinlersin.
Ve hala bu yaştan sonra tüm kariyerimi ve herşeyi geride bırakıp bambaşka bir ülkeye gitme planları yapıyorum. Sıfırdan bir hayat , daha yaşanılır bir hayat için. Bu ne kadar zor bir karar bir bilsen.
Adeta kişisel bir devrim benim için
Tabiki öyle de bilemiyorum şu süreç de beni çok kötü etkiledi psikolojik olarak sanırım birdaha hicbirsey eskisi gibi olmayacak sanırım 😔 Fakat hâlâ ümidimi yitirmedim yitirmiyorum Atanacağım diyorum hep kendime bunu kodluyorum iyiyi çağırmaya çalışıyorum 5 sene sonrada olsa 10 sene sonrada olsa Atanacağım... 🤲🙏
Maalesef iktidar değişse bile ülkenin eski haline dönmesi ve ekonominin düzelmesi en iyi ihtimalle 5,6 sene.
O yüzden planını 30 yaşından sonrasına yapma.
Gençlik gittikten sonra elde ne kalır ki...
😔😔😑😑
Boşver takma kafana ailen ile Aran iyiyse bu da güzel bir şey bazı insanlar o kadar şansız ki bu zor ve Çetin süreçte yanlarında aileleri bile olmuyor hatta köstek oluyorlar.
Umarım ailen senin yanındadır.
Ailem Allah'a şükür yanımda durumumuz Allah'a şükür iyi babam diyoki çalışmana gerek yok ben sana bakarım evlenene kadar.. Ama ben kendimi çok değersiz ve işe yaramaz, bu hayatta hiçbir başarısı olamamış bir insan gibi hissediyorum ve aileme yük olma düşüncesi güç bir durum.. 😔
Ya tabi başarı ve kişisel tatmin Diğer hiçbir şeye benzemez onun kendini gerçekleştirmişlik hisse bambaşkadır. Bunu hiç yaşamamışsın.
Bu yüzden seni anlıyorum.
Hayat gençlik akıp gidiyor ben ise sadece öyle camdan bakıyorum gibi geliyor.
Gençliğimin en güzel günlerini evde oturarak geçiriyorum diyorsun.
Ama herkes aynı şuanda.
Aynen öyle ne güzelde anladın beni bu bile benim için çok güzel birşey çok teşekkür ederim 🙏✨ Ve Güzel Bir Kızım Kendimi Güzel Buluyorum Şahsen Tabiki Güzellik Göreceli Bir Kavram Ama Yüzüm Fiziğim Bir Bütün Olarak 163 164 boylarında 55 kiloyum beyaz tenli, kızıl saçlı bir bayanım güzel giyindigimi de düşünüyorum fakat kimse tarafından farkedilmiyorum erkekler konusunda bir bakan birdaha bakmıyor yani sanki erkekler için sıradan bir kız bir vatandaş gibiyim, eski sevgililerimin şu an hep sevgilisi var geçen bir eski sevgilim evlendi meselâ.. Bir diğer eski sevgilim bana göre güzelliği olmayan sıradan bir kızla çıkıyor şu an ben ondan kat kat güzelim yani, ama bir türlü gerek başarı, gerek iş hayatı, gerekse aşk hayatında bir türlü başarıyı yakalayamıyorum bu beni gerçekten üzüyor ve psikolojim şuanda berbat bir durumda depresyon gibi birşey yaşıyorum resmen, güzel bir kız olmama rağmen estetik olmayı düşünüyorum sırf daha çok beğenilmek, sevilmek için, birileri de beni farketsin diye.. 😔😔😥😥
Aaa ne güzel 🙂
Eğer bir mahsuru yoksa tanışmak isterim.
Benim xper dşük o yüzden yazamıyorum sen yazar mısın?
iş sağlığında iş bulman çok zor sivil havacılık her zaman öndedir
Atanma puanları çok yüksek ama ve 2020 de alım olmadı diye biliyorum bu bölümden