Eğitim & Kariyer Okulsuz, kendin öğrenerek edilebileceğin meslek önerir msiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Lise & önlisans mezunluğu illaaki var tabi.Ömründe ilkokul harici okula gitmemekten bahsetmiyorum..) Okulsuz, kendin öğrenerek edilebileceğin meslek önerir msiniz? Cevapla Lise Soruları Meslek Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Uaena_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Yazılım 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Ne yazılımmış arkadaş. Yorumla Soran +1 yıl @Uaena sen ne okuyorsun ya da okumayı düşünüyorsun acaba? Yorumla Uaena_ +1 yıl Yazılım mühendisliği 😂😂 şöyleki 5. Sınıf çocuğa bile öğretebilirsin Yorumla Uaena_ +1 yıl Okuyorum buarada Yorumla Soran +1 yıl Hadi yaaa !!!Kod yazmayı öğrenmek zor değil mi? Ayrıca yabancı diller de bilmek gerek galiba Yorumla Uaena_ +1 yıl Ben eğitim verdim bir etkinlikte, php phyton vs bilen çocuklar var neler neler yapıyorlar görsen. İmkansız değil istersen yaparsın ayrıca mesleki ingilizce normal günlük konuşmayla pek alakalı diyemem ama zamanla alışıyor insan. Yorumla Soran +1 yıl Maşallah henüz 18 yaşında ne eğitimi verdim çocuklara 😊 Yorumla Uaena_ +1 yıl Algoritma Yorumla
Lucifan Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Yazılım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Güzel bir öneri...Meselâ nereden başlanabilir yazılım için.Yazılım ile illustratör aynı şey mi benzer mi, ayrı alanlar mı.. Yorumla Soran +1 yıl Sen de 1 kere yazdın.Sonra duman oldun... :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yazılım
Ne yazılımmış arkadaş.
@Uaena sen ne okuyorsun ya da okumayı düşünüyorsun acaba?
Yazılım mühendisliği 😂😂 şöyleki 5. Sınıf çocuğa bile öğretebilirsin
Okuyorum buarada
Hadi yaaa !!!
Kod yazmayı öğrenmek zor değil mi?
Ayrıca yabancı diller de bilmek gerek galiba
Ben eğitim verdim bir etkinlikte, php phyton vs bilen çocuklar var neler neler yapıyorlar görsen. İmkansız değil istersen yaparsın ayrıca mesleki ingilizce normal günlük konuşmayla pek alakalı diyemem ama zamanla alışıyor insan.
Maşallah henüz 18 yaşında ne eğitimi verdim çocuklara 😊
Algoritma
Yazılım
Güzel bir öneri...
Meselâ nereden başlanabilir yazılım için.
Yazılım ile illustratör aynı şey mi benzer mi, ayrı alanlar mı..
Sen de 1 kere yazdın.
Sonra duman oldun... :)