Eğitim & Kariyer Fiziği iyi olan var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Üniversite fizik 1 sınavında yardımcı olabilicek biri var mı? 15 soru olucak Fiziği iyi olan var mı? Cevapla Üniversite Soruları Fizik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
hikmet0858 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 72% +1 yıl O dersten çok zor geçmiştim ben. Yapabilsem yardımcı olurdum ama malesef. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim yine de sağolun 😇 Yorumla hikmet0858 +1 yıl Rica ederim. Buradan birine Tarih ve Bilgisayar dersinde yardımcı olmuştum geçti sınavı. Bilgisayar dersin varsa (Temel Teknoloji) yardımcı olurum. Yorumla Soran +1 yıl Yok maalesef. Genetik okuyorum normalde fizik neden fizik görüyorum bilmiyorum 😑😑😑 ikinci dönem Python dersim var ama yardım edebilirsen belki o zamana ulaşırım sana 😅 Yorumla hikmet0858 +1 yıl Yazılım dillerini bilmiyorum malesef. Ardunio olsaydı yardımcı olurdum. 🙂 Yorumla hikmet0858 +1 yıl 2 yıllık Elektrik bitirmiştim bende. Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim yinede 😇 Yorumla
Arjino Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 36% +1 yıl Ben soruyu neden tamamen yalnış anladım 🤦 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😅😅😅 Yorumla
çipura34 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl ben varım neden 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Perşembe günü sınav varda yardımcı olabilicek biri var mı diye sormuştum Yorumla çipura34 +1 yıl tamam ulaş bana istiyorsan Yorumla çipura34 +1 yıl yaz bana mesaj yasa sen bilirsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
O dersten çok zor geçmiştim ben. Yapabilsem yardımcı olurdum ama malesef.
Teşekkür ederim yine de sağolun 😇
Rica ederim. Buradan birine Tarih ve Bilgisayar dersinde yardımcı olmuştum geçti sınavı. Bilgisayar dersin varsa (Temel Teknoloji) yardımcı olurum.
Yok maalesef. Genetik okuyorum normalde fizik neden fizik görüyorum bilmiyorum 😑😑😑 ikinci dönem Python dersim var ama yardım edebilirsen belki o zamana ulaşırım sana 😅
Yazılım dillerini bilmiyorum malesef. Ardunio olsaydı yardımcı olurdum. 🙂
2 yıllık Elektrik bitirmiştim bende.
Teşekkür ederim yinede 😇
Ben soruyu neden tamamen yalnış anladım 🤦
😅😅😅
ben varım neden
Perşembe günü sınav varda yardımcı olabilicek biri var mı diye sormuştum
tamam ulaş bana istiyorsan
yaz bana mesaj yasa sen bilirsin