Eğitim & Kariyer Açık öğretim "Online sınavda" kamera var mı, açık olacak mı? Aslı-Han_142 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 25 şubatta birinci dönem Aöl ve Aöo sınavları var. Kopya çekmek istiyorum. Var mı kamera felan?Teşekkür ederim görüş için. Açık öğretim "Online sınavda" kamera var mı, açık olacak mı? Cevapla Kamera Soruları Açık Öğretim Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bende oradan okuyorum online mi olacak sınav yoksa okuldamı 2 3 Yorumla Aslı-Han_142 +1 yıl "Açık Lise ve Açık ortaokul" sınavları "Online" olacak. Birinci dönem 25 Şubat .İkinci dönem 25 Mart . Eğer AÖF okuyorsanız aöf için bir bilgim yok maalesef. 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkürler bilgi için saol Yorumla Aslı-Han_142 +1 yıl Rica ederim. Yorumla
kitapokuyalım Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Bilgiler tam açıklanmadı ki ama yurtdışı için şartlara baktığımda kamera yok ama mesela başka sekmeye gecersen kopya sayılıyor. 1 0 Yorumla
leomu0001 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 85% +1 yıl Kamera yok ama ekran görüntüsü almak başka sekmeye veya sayfa açmak sınavın iptal olur 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kamera yok sanırım elimizde başka bi telefonla kopya çekeriz xfşvcggxfh 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bende oradan okuyorum online mi olacak sınav yoksa okuldamı
"Açık Lise ve Açık ortaokul" sınavları "Online" olacak.
Birinci dönem 25 Şubat .
İkinci dönem 25 Mart .
Eğer AÖF okuyorsanız aöf için bir bilgim yok maalesef. 😊
Teşekkürler bilgi için saol
Rica ederim.
Bilgiler tam açıklanmadı ki ama yurtdışı için şartlara baktığımda kamera yok ama mesela başka sekmeye gecersen kopya sayılıyor.
Kamera yok ama ekran görüntüsü almak başka sekmeye veya sayfa açmak sınavın iptal olur
Kamera yok sanırım elimizde başka bi telefonla kopya çekeriz xfşvcggxfh
ALLAH boşuna akıl vermiş sanırım çalışmadan kopya
Kamera yok
Yekta Saraç bunu beğendi 😄