önceden psikiyatriye gidip ilaç kullanmak polisliğe engel mi
torpile çözebilir miyim bilgisi olanlar yazsın
çok büyük karmaşa içersindeyim
torpile çözebilir miyim bilgisi olanlar yazsın
çok büyük karmaşa içersindeyim
mülakat başvuru tarihinden 2 sene önce kullandıysan sıkıntı olmaz psikiyatri geçmişinde kullandığın ilaç kırmızı ya da yeşil reçetemi ve tanı neydi bunlar önemli
+1 ben de öyle biliyorum.2 yıl içindeki ilaç geçmişine bakıyorlar ve dediği gibi yeşil kırmızı reçete mi hastalık ne seviyesi nedir falan ama doktorun insiyatifine de bağlı bazı durumlar
@FireFuseDarkHelm psikiyatridekiler riske girmiyor geçmişe bakıp eleye biliyorlar özellikle askeri raporlarda ya soru çözdürürler ama bir önceki tanıyı incelerler eğer hiç psikiyatriye gitmemişsen direk onay veririler malesef orda biraz sıkıntı var işte
@aheste_06 evet az önce araştırdım biraz. Askeriye daha katı bu konuda ve birisi yazmış ki 8 sene önceki anksiyete tanısından subaylıkta elemişler yani o zamanlar e nabız falan var mıydı kendisi mi söyledi bilmiyorum. Bu arkadaşın durumu için kırmızı reçete ve üstüne rapor yazılanlar için sıkıntı olabiliyormuş
@FireFuseDarkHelm e nabızdan ziyade kendi sağlık sistemleri var devlet hastanelerinin oralardan görürler yeterki devlet hastanelerinde kayıta düşsün tanı olması yeterlidir polislikte biraz daha farklı durumlar onlar geçirilmiş tanıları kabul edebiliyorlar.
Cevap
0Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?