Kendi alanım okul öncesi ve bazı yerlerde katılım belgesi verip sistem üzerinden akademisyen olan hocalar ders veriyor örneğin çocuklar da tuvalet eğitimi, montesori eğitimi gibi eğitimler verip katılım belgesi veriyorlar derse katılanlara ve ücreti de 45-50 TL gibi bir şey ben almak istiyorum ama cv de bulunsun artı bir şeyler katarım diye bazı arkadaşlarm onun geçerliliği dahi yok ne gerek var ona diyor sizce almalı mıyım?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Senin kendini ne kadar geliştirdiğin önemli. Sertifikayı alıp aldığın eğitimin neyden bahsettiğini bile bilmiyorsan tabii ki bir işe yaramaz ama kendini verip gerçekten öğrenir ve bunu kariyerine gerçekten yansıtabilirsen katkı sağlar. Çocuklarda tuvalet eğitiminin geçerliliği ne kadar olmayabilir, bir yere işe girerken bu eğitimi aldığını söylediğinde "nereden aldın?" demiyorlar çoğunlukla zaten. Montessori biraz daha geniş olduğu için orada o kadar ucuz bi eğitimle belki öğrenemeyebilirsin, o işe yaramayabilir.
Çok haklısınız çünkü bu belgeyi MEB onaylı almaya kalktığımda aşşırı uçuk bir fiyatlarla karşılaşıyorum özel eğitim uzman eğitici belgesi de aldım ama diğer eğitimlere bu kadar fazla para dökemem durumum yok ama 50 TL ile alıp kendime bir şeyler katmam mantıklı olabilir 🙏
Yani ben psikoloji mezunuyum, eğitimleri genelde TPD'den değil farklı danışmanlık merkezlerinden aldım. Bugüne kadar aldığım testleri uyguladığımda nereden aldın diyeni görmedim. :)
Haklısınız bende elimden geleni yapayım teşekkür ederim 🙏❤️
Rica ederim <3
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!