Okulumu değiştirmek istiyorum?

selamlar, liseye gidiyorum ve okulumdaki zorbalar yüzünden okulumu değiştirmek istiyorum her gün saçma sapan tehdit mesajları ve küfürlerle uyanıyorum Allahdan tatildeyiz. şey diyor olabilirsiniz o zaman okulunu değiştir, çok istiyorum değiştirmeyi fakat ailem bu konuda geri kafalı söylemek istiyorum bana zorbalık yapanları üstüme bir sürü iftira atıyorlar eğer annem öğrenirse inanır diye korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum delirmek üzereyim yaklaşık 10 kişiler ve ben tek kişiyim çok yoruldum toplam 4 gün gittik okula bu dönem o günleri bana zehir etiler. anneme söylemek istiyorum tepkisinden çok korkuyorum okulumu çok seviyorlar ama ben nefret ediyorum bana yardım edin lütfen
Güncellemeler
+1 yıl
selamlar, liseye gidiyorum ve okulumdaki zorbalar yüzünden okulumu değiştirmek istiyorum her gün saçma sapan tehdit mesajları ve küfürlerle uyanıyorum Allahdan tatildeyiz. şey diyor olabilirsiniz o zaman okulunu değiştir, çok istiyorum değiştirmeyi fakat ailem bu konuda geri kafalı söylemek istiyorum bana zorbalık yapanları üstüme bir sürü iftira atıyorlar eğer annem öğrenirse inanır diye korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum delirmek üzereyim yaklaşık 10 kişiler ve ben tek kişiyim çok yoruldum
Okulumu değiştirmek istiyorum?