20 yaşında 3 arkadaş büyükbaş hayvancılık yapmayı planlıyoruz sermayemiz 350bin TL. Sizce başarılı olabilir miyiz? Aylık ne kadar kazanabiliriz?
Ve ayrıyetten 500 tane de tavuk almayı planlıyoruz.
Ve ayrıyetten 500 tane de tavuk almayı planlıyoruz.
Valla benim hayalim bu durumda en kötü şey ortaklar arası kriz eğer öyle bir sorun yaşamazsanız bisey olmaz ama bence küçükbaş daha iyi sebebi ise
Tosunun fiyatı 15bin civarlarında hadi 12 olsun bu devirde onu almak falan zor
Ama koyun 1,500lira herkes alabileceği için daha mantıklı
Tavuk olayinda ise ben daha önce yapmıştım az alın bi deneyin birden yüklenirseniz yem sıkıntısı cekersiniz hiç gerek yok ufak ufak sayıyı yükseltirsiniz
evvelden tecrübeniz yoksa önce bi çobanin yaninda tecrübe edin, adam tutarak para kazanilmiyor maalesef, yotubda kisaca bilgi verenler var onlari da dinleyin derim, Allah işini bol helal bereketli eyelsin inşallah :):):)
Adam tutmayacağız zaten 3 ümüz çalışacağız, bu işlerden anlayan bir abi var yardımcı olacak bize
Hayvancılık işince para var mı sizce?
Olum manyakmisiniz.. onun yerine play store ve app store için oyun hazırlatın orta seviye..4 5bin dolarar mal olur.. ordan aylık elde edecgeniz gelir size ekstra yeni iş fikirleri getirir zaten
oyun işi sıkıntılı, çok büyük indirme oranları olursa o zaman para kazanılabiliyor birde reklam vs şeyler vermek gerekiyor çok fazla, oyun işinin uzun vadede adam akıllı para kazandıracağına pek inanmıyorum açıkçası.
Cevap
2Cevap
Neden basarili olmayasiniz ki? Onemli olan sizin bu isi ne kadar istediginiz, ve verdiginiz emek. Umarim sizler icin en guzeli olur..
İnşallah hayırlısı olur.
Aylık kazancınız işten ne kadar çok iyi anlıyor olmanıza bağlı
Tanıdığımız 1 2 kişi yardımcı olacak yani biraz eğitim verecekler bize.
Hayvanların bakımı mailiyeti çok olur ama kurtarsiniz bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?