Arkadaşlar q klavyede 3 dk en az 130 kelime yazdığım oldu onun dışında 140 filan yapıyorum. 3-4 yanlış çıkarıyorum bazen 1 yanlış çıkıyo.
Zabıt katibi olabilir miyim? Yetersiz mi bu yazmam.
Zabıt katibi olabilir miyim? Yetersiz mi bu yazmam.
Dayı bulursan olabilirsin, yoksa işin zor. Benim arkadaşım ikinci alımda girebildi. Bu ülke yalakaların ülkesi olmuş. Hakkımla gireceğim dersen kaybedebilirsin.
aynen öyle
Noktalama işaretleri olmadan bunu yapıyorsun çok yetersiz.
f klavye kullananı istiyorlar ki
Cevap
3Cevap
duruma göre değişir senden fazla yazan olursa sıralamada geriye düşersin ama hatasız yazmaya çalış noktalama işaretlerıne dikkat et
Katiplik sınavı kazandığım sene senden daha alt seviyedeydim, ama torpilsiz zor hacı
Aynen ya torpil lazım torpil yok işte benim. Q klavye mi oluyo F klavye mi acaba?
şimdilik ikisi de kullanılıyor sadece f klavyeye geçme muhabbeti vardı bir ara ama askıya alındı
Aynen q klavye diye biliyorum çünkü f klavye sıkıntılı. Biz nasıl torpil bulcaz aga
bilemem hacı
Şimdi sen girdin ya vicdanın rahat mı?
rahat, çünkü ben girmesem benim yerime başkası torpille girecekti hak konusunda bişey değişmeyecekti ama işini benim kadar dürüstçe yapar mıydı diye düşündüm kesinlikle hayır cevabını buldum
Para tatlı geliyodur
ben sadece maaş alıyorum maaşla yetinmeyen ahlaksız işlere sapan o kadar çok kamu personeli varki, memur olmayan herkes en dürüst memur ben olurum der kamu kurumlarını araştırsan dürüst memur sayısı devede kulak kalır
Bende dürüst birisiyim ne alkol ne sigara ne arkadaş çevrem var 1 liraya muhtaç olduğum günlerde oldu. Şimdi şöyle düşünelim senle ikimiz aynı puanı aldık katipliğe başvurduk senin torpil var girdin benim yok giremedim sen kendini işe başladıktan sonra dürüstüm diye kandıracak mısın? Ben giremedim torpilim yok diye benim hakkım ne olacak allah sormaz mı bunu sana? Diğer kurumlardaki dürüst veya zıttı kişilikler bulunabilir bu onların karakteriyle alakalı annesinden babasından nasıl gördüyse öyle yapar. Tabiri caizse mayası getiriyosa herşeyi yapar konumuz bu değil aslında sen farklı yere çekiyosun
ben de kul hakkına girmeye bayılmıyorum ama günümüzde başka çaren yok, eğer katip olmaya niyetin varsa sınav sürecinde anlarsın, torpil sahibi olanlar gururla söylüyorlar
Neyse konuyu değiştirelim kaç puanla girdin katipliğe meslek çok mu zor?
kpss 71.233 kılavyede 103 net, çalıştığın birime ayak uydurursan sıkıntı yok, her birimde aynı iş yapılmıyor
www.facebook.com/hackerdel beni bir eklesene kardeşim şu an ders çalışıyorum birazdan bitircem dersi yarın konuşalım biraz bilgi ver çünkü 2 ay boyunca kpss çalışcam mesela şu an coğrafyayı bitirdim komple. Bazı soracağım sorular var katiplikle ilgili onları cevaplarsan memnun olurum yarın görüşmek üzere uykum gelmeden bitiriyim şu konuyu :)
kusura bakma ama eklemek istemiyorum, bizim kurum sıkıntılı hiç ummadığın yerden soruşturma gelebiliyor, sorun olursa burdan cevaplarım
q klavyeyle mi gircem kaç dakikada kaç kelime yazılması gerekiyor metinler zor mu?
q ve f klavye ile girebiliyorsun en az 3 dakikada 90 kelime yazman gerekiyor, azmeden her metinde yazıyor, bütün sınavlarda aynı metinler kullanılır internet üzerinde bulabilirsin sınav metinlerini
Ben kücüklüğümden beri bilgisayar başında olduğumdan dolayı hızlı yazıyorum gözüm kapalı bile yazmaya alışığım hızlı yazabiliyorum 10 parmak işte bu yazma dışında bişey var mı sözlü mülakat gibi ek bişey?
evet var, klavyeyi geçenleri sözlü mülhakata alıyorlar ama adı mülhakat torpilin döndüğü yer orası
klavyede torpil olmuyo demi sadece sözlüde yapılır?
Katiplerin işi çok mu zor sürekli yazmayla mı uğraşıyorsunuz? Başka birimlere geçme , rahat etme şansınız var mı?
ilk soruna evet sözlüyü geçersen iş cebinde, zorluğuna gelince sen kazan da 5 senelik katibim istifa eden katibi daha görmedim
Maaşı ne kadar peki? Mesela kendi şehirimde çalışabilir miyim ne kadar süre geçmesi gerekiyor? Torpilsiz çok mu zor gerçekten
Merhaba hala buralarda mısınız bilmiyorum ama naptınız acaba
sanki f klavyesi kullananları arıyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar