merhabalar Lise Son sınıfım 19 yaşındayım kasten adam yaralama İle davam Var. Malum sicile İşliyormuş. Bu durumda Ne yapmalıyım. Liseyi devam etmelimiyim? Yoksa Hocalara sorup görüşmü alayım? Kimisi kendini açığa Aldır Felan diyorlar Ne yapmalıyım Büyüklerim Yardım edebilirmi?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Valla okula etkisi olmasa da iş hayatına olur. Ben ve eşim bile yeni bir iş kurmayı düşünüyoruz. Elemanlardan sabıka kaydı isteyeceğiz. Sabıka deyip geçmeyeceksin: yaptığın o adam yaralama eylemi senin şiddete meyilli olduğunu gösterir ve bu gerçekten kimsenin işyerinde arzu etmediği birşey. Okul için de isteyebilirler bence
O kadar haklısınız ki hanımefendi çok çok doğru söylüyorsunuz Tabii İnkar Gelemeyiz tabiide Ben Daha hayatımda Karıncayı İncitmiş insan Değilim Hâliyle Yani İnsanlarda Bizi Eksi Taraftan Görmesin İstiyoruz. Şimdi Ablacım Ben Ne yapabilirim? Liseyi devam ediyimmi? Yoksa açık öğretimemi geçeyim
Cinsel sohbet bölümünün müdavimi de hanımefendi olmuş komedi tufanı , ula buna da saygı duyuyorlar yav. Bu arada sen reis suçu tekrarlama yeter bı sorun olmaz o kayıtlar da siliniyor belli bı sure sonra
Aman hep aynı boş laflar. Cinayet işleyen bile ben karıncayı incitmiş insan değilim diyo zaten kimse kendine yediremiyo. Ama bir insanı özellikle de kesici bir aletle yaraladıysan onun vücut bütünlüğüne saldırıda bulunmuşsun. Bu şiddete meyilli olmaktır. Okul işine gelince okusan da okumasan da zaten farketmez. Sabıka kaydı sanırım her yer isteyecek.
@kk29agu amma da hödük adamsın. Bir kadını aşağılamanın yanısıra bir de şiddeti normal görmüşsün. Sen ve senin gibileri bu ülke bir odaya koyup gazı verse bu vatan hiç bişey kaybetmez
Senin bu üstten bakan yorumun bana neyi hatırlattı deniz seki jüriyken Bayhan geliyo ya yarışmaya çocuğa diyor "ben cezaevine düşmüş birinin sanatçı olacağını düşünmüyorum açıkçası"diyor sonrası malum kendisi mapushanelerde yıllarını geçiriyor o yüzden büyük lokma ye büyük konuşma demişler. Cinsel sohbet bölümünde s1k uzmanı olduğun belli ama 50 yaşına gelmişsin hayatta bir s1kte uzmanlasmissin gördüğüm kadarıyla he bir de elinden gelse beni oldurtcekmissin namuslu olmayı savundum diye. Senin bu konuda zaafiyetin varsa karakter sorunudur kendine çeki düzen vermeyi dene , tabi bu yaştan sonra mümkünse. Selamlar
@kk29agu anası babası tarafından dövülmüş ezik bir kadının oğlu olursan kadınlara bakış açın da böyle olur tabi. Bir kadınla tartışmaya gücün yetmeyince cinsiyet aşağılama belden aşağı vurmadan başka bi b. ok bilmezsiniz. Yandan yemiş ortadoğu ülkesi kafalı zavallı erkek
@kk29agu Ayrıca bir işte uzmanlaşma işine gelince merak etme kariyer yapmış hayatta amaçlarına ulaşmış bir kadınım. Kadın deyince aklı testislerine kayan ve bu yüzden belden aşağı vurmaktan başka elinde bir silahı olmayan bir zavallı erkekten tavsiye alacak kadar ezik değilim.
@kk29agu Bir kadın görünce onun cinsel bir objeden başka bir şey olmadığını düşünen zavallı bir yaratıksın sadece. Aslında sana acımıyorum sadece senin gibi yandan yemiş ortadoğu ülkesi kafası olan bir erkekle evlenecek kıza acıyorum. Kızın sonu ya dayak yemek olacak ya da cinsiyetinden dolayı aşağılanmak
Sen bu destekçinin o kayıtlar siliniyor dediğine asla bakma. Devlet şiddete meyilli bir insanın kaydını asla silmez. Davranışların senin yapısal kalıplarındır. Ne tarz bir insan olduğunu gösterir ve devlet için bu önemli bir şey. Yazan şahıs bu konuda bilgi sahibi değil boş konuşuyo
Benim Kimseyi İspatlıyacak Halim yok Tanısanız Anlarsınız İftiraya mağrur kaldım
Senin gibi kurmaca düşüncelere sahip nefret dolu bir kuş beyinliye oldukça gereksiz zaman harcadım. Daha fazla cevap alamayacaksin, iyi günler
Böyle tipler de okula gidiyor ne olacaklarsa başımıza sanki cumhurbaşkanı olacaklar bu halle
Baksana böyle tipler okula gitmeyi bırak bir tane de destekçisi var :-D o da destek vermiş. Bu tip yaratıklarla hangi aptal kız evleniyor. Kızın sonunda gideceği yer ya mezar olacak ya da kadın sığına evi. Herif şiddeti bile normal görüyor
@oziannaa Büyük olasılıkla kendisi de böyle bi b*k yemiş ki destek çıkıyor. Zaten hep öyle olur abla istismarcı istismarcıya destek çıkar katil katile zorba zorbaya 😃 Kendilerini avutuyorlar. Bi de o kayıtlar siliniyor demiş b*k siliniyor. Adli sicil kaydı asla silinmez 15 sene geçse de silinmez. Bir suç daha işlersen iki suç birden üste biner cezan ikiye katlanır. Kendilerini avutmasınlar boşuna
@oziannaa Geçen bir soruda gördüm kız çocuğun birinden şikayetçi olmuş tecavüzü öne sürerek. Çocuk hem reşit olmamış kızla yatmış hem de kızın söylediğine göre tecavüz etmiş. Buna rağmen bir tane erkek çocuğun başını yakmış o kız bunun hesabını nasıl verecek yazmış soruya 😃Oldu canım o zaman zorla s*kilsek de vurulsak da susup oturalım şikayet etmeyelim. Dediğim gibi istismarcı istirmarcıya destek çıkıyor katil katile destek çıkıyor zorba zorbaya destek oluyor. Şimdi böyle olayların destek çıkılacak hiçbir yanı yok. Yanlışa yanlış doğruya doğru diyeceksin. Körü körüne yanlışı savunmanın ne gereği var?
Cumhurbaşkanlığında göZüm yok asker olmaktı hayalim Zaten İftiraya mağrur kaldım
Hep iftiradır zaten ayrıca onu lafın gelişi söyledim. Bu şekilde ne olacaksın ki arkadaşım? Yemişsin bir halt bari artık kendine de hayatına da çekidüzen ver artık yapma böyle şeyler. Kötü arkadaşlardan kötü ortamlardan uzak dur adamı ipe götürürler söyleyeyim
Yanlış Anlamada Sen İğne ucu Kadar Hayattan ders Almamışsın Allaha Şükür Çevremde 1 tane bile Kötü İnsan Yok Benim Burda Kimseyi Kanıtlayacak durumum Yok astıysam Astım Kestiysem Kestim Bitti. Ortada Namus Lafı Geçince Herşey değişir. Beni İpe Attıracak Adamın A. yav
O zaman burda ağlama sabıkanın okula etkisi olur mu diye.