LYS EDEBİYAT NE KADAR SÜREDE BİTER?
arkadaşlar lütfen doğru bilgilendirme yapın :)
arkadaşlar lütfen doğru bilgilendirme yapın :)
Cumhuriyet dönemine kadar biraz hızlı gidersin, fakat Cumhriyet dönemi çok yoğun bir dönem olduğu için biraz zamanını alabilir.
Okdf yazar eser varki onlarn hepsi birden bitnez. cumh. kdr ii gelirsin ama ondan sonrası biraz daha yogun
heee doruuuuuuuu
O sana bağlı ben cumhuriyet edebiyatını 3 günde bitirmiştim sıkarsan 2 haftada biter. tabi o sana bağlı
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Cevap
3Cevap
2 ay. 45 netim vardı yanlız edebiyat ezberim çok kuvvetliydi benim beni dinle edebiyat ezberi yap :D
zaten öyle yapıyorum...
Ben 1 ayda bitrdim yani tam anlmyla testlryle falan cuk otrdu :D
Sıkı çalışmayla 3 ayda bitirirsin
1 ayda konular biter 1 ayda da yazar eser isimleri
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) hocam sence 97 soruda 84 doğru iyi mi edepten yaptın 1 ay çalıştım
? evet hocam mesajını bekliyorum
Pek anlamadım seni cunku 97 soru hangi dersten anlamadım lys3 te toplam 80 soru var
öyle değil edepten bir konudan 97 sorudan 84 dorum var...:)
Yani o kadarını bilemem cunku konuya soru zorluguna bagli ama ben bu sene lys edebiyattan 38 net yapmama ragmen turkiye derecesi yaptım
Sen dusun artık bir de 50 falan yapsam:)
38 netle türkiye derecesi yaptın ha gerçek mi?
nasıl kaçıncı oldun..
Ben de inanamadım ilk basta ama oldu
kaçcıncı oldun hocam ben şiimdiden başladım mayısa kadar 50 net yapar mıyım sence konuların %65 ini anladım
715 oldum yani edebiyata son 2 ay calistim hic bilmezken ama tabi edebiyat nankordur cabuk unutulur bitirdim simdi ygsye geceyim dersin ygsden sonra bir bakarsin ogrendiklerin ucup gitmis onun icin bitirsen bile sık tekrar lazım
? evet hocam
715 mii o zaman edepten baya puan gelmiştir...
Yok bana lys felsefe grubu cok puan getirdi
hocam peki sana bişi sorcam ben mat pek anlamıyorum ama bu sene dershaneye gidicem diorum ki yazın bu yaz tatilinde tam olarak edep ve türkçe bitirp dershende full mat çalışsam nasıl olur sence.
715 mii. Gercekten cok tebrik ederim sizi. Matematiginiz baya iyi sanirim. Bisey sorabilirmiyim size. Ben ders calisiyorum hani canim istemiyo degil. Seviyorumda ders calismayi ama bir faydasi olmuyo cunku hic tekrar etmiyorum tekrar yapmaktan nefret ediyorum. Ne yapmaliyim sizce ne sklikla tekrar etmeliyim :(
gün aşırı tekrar...
hocam ne diyorsun...
Yani tekrar edebiyatta çok önemli. Sukara senin soruna gelirsek ben ts de 715. oldum. Aslında matematigim kotu degildir fakat lys de matematige girmedim. Simdi soyle ben konulari tek tek bitirip o konu biter bitmez konu anlatımlı ve soru bankasından o konunun testini bitiriyordum. Boylece konular bitince es zamanlı olarak 1 soru bankası bitiyordu. Sonra butun konular bitince hem tekrar hem pratik olsin diye sıfırdan bir tane güzel soru bankası bitiriyordum. Bu soru bankasını cozerken unuttugum, eksik oldugum konuları gorup takviye ediyordum. Bu metodu siddetle tavsiye ederim. Baska sorunuz varsa alabilirim
hocam ben edepten özet çıkardım yani önemli olanları test yapınca 12 soruda 8,9 tane doru çıkıor ondan sonra 4 tane soru boşta kalıyor o yüzden bir tane daha kaynak aldım şimdi bir daha eksikleri gözden geçirp özet çıkarcam yine ne dersin
Ben 4 kaynaktan çalısmıstım cunku her kaynak yetersiz. Birbirini tamamlıyorlar sadece. Bir tane de mutlaka edebiyat cep kitabı al gece yatarken bile baksam cok faydası olur
4 kaynak öyle mi? iyi hocam..:) hocam dün deneme yaptım 38 net çıktı nasıl sence edepten yaptm
Baslangıcta normal ama hayal kırıklıgın ugrama cunku edebiyat neti pek yukselmiyor calısmayla ama mutlaka belli bir duzeyde calisarak net artirabilirsin
aynen öyle yapıcam şimdi yeniden özet çıkarcam bir tane kitap aldım hocam edebiyat konu anlatımlı ama çok güzel özetlemişler arka sayfalar sonra 8,9 tane test
Haydi kolay gelsin o zaman:)
hocam sen nasıl çalışıordun
Anlattım ya
nerde ya
O en uzun yazdıgımda anlattım
tamam hocam
Bitmez..
nasılllllllllllllllllll
1 ay
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Sana bagli
Alllah valla mı la?