Arkadaşlar bugün son günmüş ve biz evde değildik inovasyon proje ödevim var bana yardım edin aklıma hiç yaratıcı bir şey gelmiyor yaratıcı arkadaşlar lütfen yardım edin?
Güncellemeler:
6 gü
Ya soruyu gören arkadaşlar benim için önemli diyorum beğeneceğinize görüş paylaşırmısınız lütfen.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
05Elbette zaten ürünü tasarlamıyoruz a4 kağıtlarına ürünle her şeyi yazıp hocaya gönderiyoruz siz bana fikir verseniz hemen yaparım.
Elektrikli Araçları Şarj Eden Yollar
Elektrikli araçların fosil yakıtlı araçlarla rekabet edememesinin en büyük faktörü hep bataryaların kısa yol mesafeleri gösterildi. Her ne kadar günümüzde elektrikli araçların tek şarjla katettikleri mesafe çok yükselmiş olsa da bu algı hala tam olarak değişmiş değil. İngiltere ise bu durumu kökten çözebilecek bir fikir geliştirdi. Elektrikli araçları kablosuz şarj edebilecek yollar. Bu sayede hiç şarj istasyonuna uğramadan çok uzun mesafeler kat edebiliyorsunuz.
Uygun bir tane de fotoğraf bul.
Yani tasralamıyoruz derken öyle değil kafamızdan ürün ortaya çıkarıyoruz ama bu ürünü gerçekte yapmıyoruz yani henüz daha yapılmamış basit bir üründe olabilir.
Şimdi nasıl desem yeni bir ürün yaratıyorsun. İnsanların işine yarayacak şeyler işte bunun logosu ve marka ismide olacak örnek olarak katlanabilir dolap gibi ama benim aklıma hiçbir şey gelmiyor.
valla güzelim be diyeyim hımm arz talep dengesine benzettim
Söyleyebilir misin rica etsem Benim için gerçekten çok çok önemli.
Şarj için evde sadece USBli prizler, katlanabilir motor ya da bisiklet kaskı gibi