Güncellemeler
+1 yıl
Ya soruyu gören arkadaşlar benim için önemli diyorum beğeneceğinize görüş paylaşırmısınız lütfen.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
öyle bir uygulama yap ki kişi eger o uygulamaya uye ise bir park cafe veya herhangi bir yerde kişinin kendi kullanıma acık olarak yaptıgı bilgileri veya hobilerini görebileyim. eger uyumluysa onunla tanısırsın gibi
Sana fikir versem bile bugün hemen yapabilecek misin?
Elbette zaten ürünü tasarlamıyoruz a4 kağıtlarına ürünle her şeyi yazıp hocaya gönderiyoruz siz bana fikir verseniz hemen yaparım.
Elektrikli Araçları Şarj Eden Yollar
Elektrikli araçların fosil yakıtlı araçlarla rekabet edememesinin en büyük faktörü hep bataryaların kısa yol mesafeleri gösterildi. Her ne kadar günümüzde elektrikli araçların tek şarjla katettikleri mesafe çok yükselmiş olsa da bu algı hala tam olarak değişmiş değil. İngiltere ise bu durumu kökten çözebilecek bir fikir geliştirdi. Elektrikli araçları kablosuz şarj edebilecek yollar. Bu sayede hiç şarj istasyonuna uğramadan çok uzun mesafeler kat edebiliyorsunuz.
Uygun bir tane de fotoğraf bul.
Yani tasralamıyoruz derken öyle değil kafamızdan ürün ortaya çıkarıyoruz ama bu ürünü gerçekte yapmıyoruz yani henüz daha yapılmamış basit bir üründe olabilir.
Az daha detay ver odev tam olarak ne.. hangi konuda inavosyon lazım
nasıl bir ödev
Şimdi nasıl desem yeni bir ürün yaratıyorsun. İnsanların işine yarayacak şeyler işte bunun logosu ve marka ismide olacak örnek olarak katlanabilir dolap gibi ama benim aklıma hiçbir şey gelmiyor.
valla güzelim be diyeyim hımm arz talep dengesine benzettim
1-2 şey var aklımda
Söyleyebilir misin rica etsem Benim için gerçekten çok çok önemli.
Şarj için evde sadece USBli prizler, katlanabilir motor ya da bisiklet kaskı gibi