21 yaşındayım ve hayalim hep oyuncu olmakta sizce geç mi kaldım? bunun için önce oyunculuk kursuna gidip eğitim almak istiyorum sizce hangi oyunculuk kursuna gitmeliyim bildiğiniz usta oyuncuların olduğu oyunculuk kursu var mı?
Ciddi diyorum benim tanıdığın bir kız sene 2011 in parası ile bir sene de 200bin₺ para harcadı. Sonra güzel bir dizi de 10 saniyelik bir rol verdiler. Sonra bir yapımcı bu teklifi yaptı. Kabul etmedi bir daha figuranlik bile vermediler kiza
@aynasızmelek amacım şövret sahibi olmak değil sadece setleri ekranda nasıl göründüğümü ve hayranlarının olmadı sevilmek nasıl bir duygu merak ediyorum
amacın şöhret işte. hayranların olsun istiyorsun. ama bu işler göründüğü kadar basit değil. eskiden daha basitti evet ama bence müzikten falan ilerlemeye çalış en azından daha garanti bir seçenek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
o işler imkansıza yakın.. tanıdık varsa ekranlara çıkarsın ancak. ve tavsiye etmem ben.
Tanıdık yok malesef
benim tavsiyem beceri gerektirecek birşeyle ilgilen. yani enstruman falan öğrenmeye başla ve ustalık edin.. bu işi başarırsan oraya geçiş yaparsın
teşekkür ederim
Tiyatro daha çok ilgimi çekiyor
Oda olabilir aslında
Bkm tarzı biraz bak, tiyatro daha keyifli geliyor
Sağlam bi ajansa yazılmalı ve sağlam dostlar edinmelisin
Eğer bir yönetmen veya yapımcı yatagina yatmayı kabul etmiyorsan hayal bile kurma. O kurslara harcayacağın paraya yazık olur
aynen öyle.. eskidenmiş oyuncu olup büyük paralar kazanmak..
Tövbe tövbe
Ciddi diyorum benim tanıdığın bir kız sene 2011 in parası ile bir sene de 200bin₺ para harcadı. Sonra güzel bir dizi de 10 saniyelik bir rol verdiler. Sonra bir yapımcı bu teklifi yaptı. Kabul etmedi bir daha figuranlik bile vermediler kiza
@aynasızmelek amacım şövret sahibi olmak değil sadece setleri ekranda nasıl göründüğümü ve hayranlarının olmadı sevilmek nasıl bir duygu merak ediyorum
Şöhret
O zaman youtuber ol, fenomen ol. Aynu duyguları tadarsij
:((
amacın şöhret işte. hayranların olsun istiyorsun. ama bu işler göründüğü kadar basit değil. eskiden daha basitti evet ama bence müzikten falan ilerlemeye çalış en azından daha garanti bir seçenek