YouTubeda alım yapacak yerleri paylaşıyorlar ya başvuru yapan var mı? Ben bir türlü yapamıyorum. Bilgilerim eslesmiyor çok saçma , anlamadım. Şu an yaşadığım yer farklı ikametgah adresimle aynı değil , yaşadığım yeri bile değiştiremiyorum bilgiler geri siliniyor falan. Böyle sorun yaşayanlar var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Milli savunma bakanlığı vs gibi alım yapan yerler. Sinir oldum başvuru falan yapmıycam artık. Bu kadar zorlaş
Güncellemeler
+1 yıl
Hiç mi başvuru yapan yok?
Msb falan alım yapacakmış bunlara başvuru yapan var mı?
Kpss istiyor ve meslek lisesi mezunu veya anadolu mezunu herkes kendi mezun olduğu okula göre tercih yapıyor. Anadolu mezunu biri terzi olamaz örneğin.
Niye beni almıyorlar ya güya 60 puan başvuru yapabilir, puan sınırı yok diyorlar adalet bakanlığınada başvuru yapamadım. İnsanları mı kandırıyorlar niye paylaşıyorlar o zaman?
Ben subaylık için başvurmak istemedim ki memurluk için.30 yaşındayım bu yaşta subay alırlar mı? Kadınsı biriyim ben hoş gelmiyor bana o meslekler kendimi o kıyafetlerin içinde pek görmek istemem ne bileyim öyle bı düşüncem olmadı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hangi alıma başvuru yapamıyorsunuz? Şartları karşılaşamıyorsunuzdur büyük ihtimalle.
Hayır lise mezunu yazıyor ama olmuyor niye karşılıyorum
Kpss istiyor ve meslek lisesi mezunu veya anadolu mezunu herkes kendi mezun olduğu okula göre tercih yapıyor. Anadolu mezunu biri terzi olamaz örneğin.
Yok hava kuvvetleri subaylık iyi böyle
Sahil güvenliğe falanda başvuru yapamadım deli olcam ya
Üniversiteye gir ordan ol subay
Ne subayı ya ben erkek miyim 😄
Niye illa erkek olmak mı lazım eğer ü düşüncedeysen hiç girme daha iyi
Niye beni almıyorlar ya güya 60 puan başvuru yapabilir, puan sınırı yok diyorlar adalet bakanlığınada başvuru yapamadım. İnsanları mı kandırıyorlar niye paylaşıyorlar o zaman?
Ben subaylık için başvurmak istemedim ki memurluk için.30 yaşındayım bu yaşta subay alırlar mı? Kadınsı biriyim ben hoş gelmiyor bana o meslekler kendimi o kıyafetlerin içinde pek görmek istemem ne bileyim öyle bı düşüncem olmadı.
One demek