Eğitim & Kariyer Hemşirelik okuyorum ama sanki kan tutuyor tam emin değilim ama mide bulantım oluyor sadece? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu sorunu zamanla aşabilir miyim sizce daha 1. sınıfım online eğitimim Evet Asla Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hemşirelik okuyorum ama sanki kan tutuyor tam emin değilim ama mide bulantım oluyor sadece? Cevapla Eğitim Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
flywho Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Bende aynı şeyden muzdaripim ama alışırsın ben alıştıysam sen hâyli hâyli yaparsın 👌 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten alıştın mı öyle miydin Yorumla Soran +1 yıl Böyle kan alma izlerken gerçekte biraz midem bulanıyor bayılma falan değil de Yorumla Soran +1 yıl Bşde birinin kustuğunu görünce bulanıyor çok Yorumla flywho +1 yıl Ben kan görünce bayılma derecesine gelen bir insandım ama insan aşıyor çünkü mecbursun işinin temeli bu 😅hiç korkma yaparsın Yorumla Soran +1 yıl Hemşirelik lisans mı okuyorsunuz Yorumla flywho +1 yıl Bitti benim canım. Çalışıyorum şuan🙏 Yorumla Soran +1 yıl Daha böyle kan resmi görünce tuhaf oluyorum normal dimi daha Yorumla flywho +1 yıl Normal şimdilik dediğim gibi aşarsın kendini kasma Yorumla
Tabipbey Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Emin ol bir iki bayildiktan sonra her şey normal gelecektir. Nelere alıştık kan ne ki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bende aynı şeyden muzdaripim ama alışırsın ben alıştıysam sen hâyli hâyli yaparsın 👌
Gerçekten alıştın mı öyle miydin
Böyle kan alma izlerken gerçekte biraz midem bulanıyor bayılma falan değil de
Bşde birinin kustuğunu görünce bulanıyor çok
Ben kan görünce bayılma derecesine gelen bir insandım ama insan aşıyor çünkü mecbursun işinin temeli bu 😅hiç korkma yaparsın
Hemşirelik lisans mı okuyorsunuz
Bitti benim canım. Çalışıyorum şuan🙏
Daha böyle kan resmi görünce tuhaf oluyorum normal dimi daha
Normal şimdilik dediğim gibi aşarsın kendini kasma
Emin ol bir iki bayildiktan sonra her şey normal gelecektir. Nelere alıştık kan ne ki