Sağlık meslek lisesi mezunları
2 yıllık sağlık bölümü mezunları
Yaşlı bakım hizmetleri mezunları
25 yaş altında olan kişiler için almanyada nitelikli eleman alımı için başlatılan bir program var. Adi ausbildung.
Şu an almanyada yaşlı nüfusu fazla olduğu için senelik olarak 20.000 personel ihtiyacı olduğunu ve bunu diğer ülkelerden karşılamak istediğini açıklamış Mart 2020de.
Bu videoyu izleyerek nasıl bir yol izleyeceğinizi görebilirsiniz.
https://youtu.be/LJqt140OFUk
2 yıllık sağlık bölümü mezunları
Yaşlı bakım hizmetleri mezunları
25 yaş altında olan kişiler için almanyada nitelikli eleman alımı için başlatılan bir program var. Adi ausbildung.
Şu an almanyada yaşlı nüfusu fazla olduğu için senelik olarak 20.000 personel ihtiyacı olduğunu ve bunu diğer ülkelerden karşılamak istediğini açıklamış Mart 2020de.
Bu videoyu izleyerek nasıl bir yol izleyeceğinizi görebilirsiniz.
https://youtu.be/LJqt140OFUk
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Almanlar eskiden Türklere sokaklarını pisliklerini temizletirlerdi şimdide altlarını temizletmek için Türkiyeden adam toplamaya başladı drmekki
😂😂 o zaman suç almanlarda değil hala bu ülkenin almanya gibi olamamasindadir. Kimseyi zorlamıyorlar.
Doğrı eskiden yokluk vardı gittiler şimdi varlığın içinde yokluk çekiyo millet godamanlar cebini doldursun diye şimdide onların yüzünden giderler
Aynen öyle. Ama şu da var çöpçü diye kucumsedigimiz kişiler burada benim durumum iyi diye gezinen kişilerden bile cok daha rahat refah yaşam seviyesinde yaşıyor yazları turkiyeye gelip 10 numara tatil yapıyor ve bu ülkede asgari ücretle calisanlaron ömrü hayatında göremeyeceği yerleri görüyor geziyor.
Ben küçümsemek amaçlı söylemedim yanlış anlaşılma olmasın
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!