Merhabalar, boya, parke , mutfak dolabıı, banyo dolabıı vs gibi ürünler satan bu dükkanlar iyi para kazanır mı genel olarak? İç mimarlık okuyorum mezun olunca bu tarz bir yer açmak mantıklı olur sizce?
Bu tarz yapı marketler iyi kazanır mı? Açmak mantıklı olur mu?
konum iyiyse çok güzel paralar kazanabilirsin. iç mimarlık işleri de alabilirsen ve danışmanlık verirsen harika olur.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Konum olarak Elazığ da eski yapıların olduğu bir mahallede 120m2 cadde üzerinde sıradan bir dükkan dediğiniz gibi İç mimarlık ve danışmanlık hizmetleri vermeyi planlıyorum.
Zamanla illaki kazanılır ama sonuçta senin bir şekilde aldığım ürünleri toplu sipariş veriyorsun o yüzden paranın iyi kötü dönmesi lazım yaşadığın yerde biraz araştırma yap derim ve dükkanı nereye açmak istediğini iyi seçmelisin
Bu işi yapipta cevreside olan bir kişinin hiç dükkan kapattigini duymadım arkadaşımdan ama ne kadar zengin ne kadar para kazandıklarını çok duydum hayırlısı olsun diyelim o zaman
babam işletiyordu bir ara usta çevren varsa gerçekten iyi iş yapıyor. Hatta dolar patlamadan önce her hafta inşaatlara tır ile malzeme gönderiyordu :)
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yani usta çevrem yok ama işin içine girince illaki oluşur diye düşünüyorum kazançlı bir iş diyorsunuz yani boya bayiliği vs babanız bıraktı mı neden bıraktı?