Yani tercihler için iyi bilen birisinden kesinlikle yardım alın. Kılavuzu sakın atlamayıp okuyun. Yanlış anlamayın ama puanınız düşük olduğu için merkezi zor ama açıktan yapılan polislik, katiplik, infaz koruma gibi alımları takip edip deneyin. Yine de günümüz şartları tek bir seçeneği beklemeye olanak vermediği için 2022 KPSS hazırlığına başlayın.
Bunda bir yanlış yok. Bundan sonrası için planlı davranın. Tarihleri sitelerinden takip edin. Sporla zinde kalıp gerekiyorsa parkur çalışın. Olmuyorsa da tekrar geç kalmadan gerçekten hazırlanın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
kadro yok ki
şoför ve teknisyen alıyorlar bu alimda
şaşırdım bends
Evet ya bende şaşırdım hatta acaba ben mi yanlış yere bakıyorum dedim
yok doğru
2 memuriyet var ondanda ticaret meslek lisesi mezunu istiyor
Başvuru yapmanın bir anlamı yok o zaman 😂 katipliğe basvurayim bari
aynen çoğu kurum mülakatla alicakmis
Tercihlerini yap. Açıktan alımlara bak, 2022 için başla 👍🏻
Nasıl yani anlamadım ☹️
Yani tercihler için iyi bilen birisinden kesinlikle yardım alın. Kılavuzu sakın atlamayıp okuyun. Yanlış anlamayın ama puanınız düşük olduğu için merkezi zor ama açıktan yapılan polislik, katiplik, infaz koruma gibi alımları takip edip deneyin. Yine de günümüz şartları tek bir seçeneği beklemeye olanak vermediği için 2022 KPSS hazırlığına başlayın.
Hiç çalışmadım öylesine girdim ama yinede şansımı deneyim dedim
Bunda bir yanlış yok. Bundan sonrası için planlı davranın. Tarihleri sitelerinden takip edin. Sporla zinde kalıp gerekiyorsa parkur çalışın. Olmuyorsa da tekrar geç kalmadan gerçekten hazırlanın.
Aynen haklisiniz çok teşekkür ederim🙏
ÖSYM Ais üzerinden yapabilirsin.
şu an bildiğim kadarıyla lisans için açık
Dün tercihler yapılmaya baslanmadi mj
Yooo
Ne mezunusun
Üniversite okuyorum ama ortaöğretimin sınavına girdim
Ne okuyon
İşletme
70 puan atama olmaz 80 ustu oluyo
Öylesine sınava girdim yinede bir tercih yapayım dedim
Polis olmak istiyonmi