Tkp ya da Chp de siyasetle uğraşmak istiyorum. Cumhurbaşkanı değil belki, belki belediye başkanlığı. Ama istediğim şey kötü de olsa bir partide çalışmak.
Ne yapmam lazım?
Ne yapmam lazım?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İlinde veya ilçende hangi parti varsa kaydol
AKP var şu an
Kaydol ordan belki yükselirsin
Teşekkür ederim
Tkp ile Chp farkli siyasi dusuncede partiler. Evet ikisi de sol olarak adlandirilsa da sonucta birisi komunist digeri sosyal demokrat.
En once nerede duracağını siyasi kimligini belirlemen gerekli.
Siyasi karakterim tamamen sol ancak kabul edilmez isem ya da herhangi bir aksilik çıkarsa bir B planı da düşünmek iyi olur kanaatindeyim. Yanlış mıyım?
Üstelik ben Atatürk sevgisi ile büyümüş biriyim. Beni tkp kabul etmez ise etrafı velveleye vermem nede olsa Atatürk'ün kurduğu cumhuriyet toprakları içindeyiz sonuçta.
Benim solculuğum biraz sulandırılmış bir solculuk bu yüzden CHP de de başarılı olucağımı düşünüyorum.
Ama MHP de çalışmak istmem, etik olmaz.
Ancak CHP sizinde dediğiniz gibi sosyal demokrat olduğu için yabancılık çekmem.
Miletvekili adayı olabilirsin
Çok teşekkür ederim, ama benim istediğim tkp daha çok. ya da CHP ne yapmalıyım baş vursam alırlar mı sence?
Bende Cumhuriyet Halk Partisinde çalışıyorum yarın sizinle detaylı olrak konuşabiliriz. size tavsiyem bir küçük bir yerde belediye başkanlığı olarak başlamanız ondan sonra ise giderek kendinizi geliştirmeniz hayatınızda başarılar dilerim.
Çok teşekkür ederim, çok sağolun.
Bizim için yaptıklarınız içinde ayriyeten müteşekkir'im. Gelecekte dediklerinizin hepsini denemek istiyorum. Tek umudumuz gençlikdir! Umarım gelecekte bıraktığınız meşaleyi hakkettiği yere taşırım. 😄
Merhaba dün sizlere cevap vermiştim. İsterseniz size bu konuda biraz yardımcı olmaya çalışıyım. Sorduğunuz sorulara cevap veririm elimden geldiği kadar sizden ricam bana profil linkinizi atar mısınız? Size mesaj atabilmem için gerekli olucaktır.
Hesabımın ismi: üzülüdüm
Çok ciddi bir site olmadığından isim için çok düşünmemiştim. Merak ettiğim şeyler var. Bu arada yaşım hayla genç 16 yaşındayım ancak siyasete ilgim var. Söylemek istedim 🙂
O şekilde bulamadım maalesef profilinin linkini atarsan sana ulaşabilirim
https://www.kizlarsoruyor.com/uye/uzuludum
Sizi takibe aldım bana mesaj gönderebilirsin.
Gidip kayıt olman lazım tabiki önce. s
İstediğim tkp de çalışmak, tkp çalışmak çok isterdim.
Geleceği yok.
Olabilir miyim peki? Ne yapmam lazım? teşekkür ederim şimdiden. 😊
Doğru saatte, doğru yerdesin dostum...
Teşekkürler ama hiç bir yerde bunu anlatmıyorlar. Bende burda sormak istemezdim, sonuçta bir sürü beyni ile düşünmeyen bir çok adem oğlu var!
Evet haklısın ve bence muhtarlıktan başla, hem çekirdekten yetişme ilerlersin ve önünde açık olur.
Çok teşekkür ediyorum, şu hayatta fakirlikle ve zar zor yaşamaya çalışan, tek suçu Türkiye de doğmak olan milyonlarca geleceksiz çozuk var. Ve bende onlardan biriyim. Mümkün mertebe onlar, en azından bizim yaşadığımızdan daha iyi bir hayat yaşasınlar. Fatih Mehmet maçaoğlunu örnek alıyorum bu konuda. Umarım yarınlarımız dünlerimizi aratmaz.
Propaganda yapma ırıspı çıcığı
Hayır yapmıyorum. Bunlar benim düşüncem. Ama yinede saol. 👍