Hayırlı kandiller diliyorum gençler. Sorum Manisa da ögrenci olmak nasildir bu sene gidiyorum izmire sıklıkla gelip gtme imkanim varmi? Ev fiyatlari yurt fiyatlari nasildir
Kisaca manisa hakkinda blgisi olan?
Kisaca manisa hakkinda blgisi olan?
Öncelikle izmir'de oturuyorum. Manisa'ya çok sık gidip geliyorum. Manisa -izmir minibüsleri var 35-40DK'da manisadasın yakın arası baya. Ev fiyatları İzmir'e göre daha uygun yurtlarla ilgili bir bilgim yok. Bir çok otobüs celal bayarın içinden geçiyor ulaşım kampüse baya yakın.
Manisa Alasehir uzak ama izmire demi?
İzmirden alasehire gitmem cok mu zor olur
Manisa Alaşehir İzmir'e hemen hemen 2 saatlik mesafede ama sürekli otobüsler var 15-20 tl arasında bir ücreti var tabi. Öğrenci için çok uygun olmayabilir küçük yer ama rahat ve sakin huzurlu bir yerdir, insanları çok iyidir.
Anladimmm... Tesekkur ediyorum yardimlarin icin. peki alasehir akhisar arasi uzak mi
Manisa = Köy
Cevap
6Cevap
Nezih bir şehir manisa ama merkez diyorum. Turgutlu falan hiç girme oralara :) İzmire gidebilirsin. Yakındır.
İzmire sık sık gidip gelebilirsin izmirde oturup orda okuyan çok arkadaşım vardı ama kampus ortamı uni. ortamı falan bişi bekleme gayet kotu zaten genelde izmirde takılıraın diye duşunuyorum
Benim icin izmir`e ulasımı onemli zaten
Ama alasehir İzmir arasi biraz uzak yani demi
izmire 45 dakika canın istediğinde atlayıp gidersin, güzel yerdir benim için
Tesekkurler
kimse yazmamıs bende yeni görüyorum baslığı gittin mi bilmiyorum ama umarım begenmissndir
sıkıcı. s
Tahmin edebiliyorum :(
Yaa izmirdeyim en yakin manisa dye orayi tercih ettim adana ayri guzel zaten onu bilirim
bilmemki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar