Eğitim & Kariyer Parkur çalışmasına gidicem ama tek başıma da gitmek istemiyorum ya ne yapmalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor çalışmaya da başlamam lazım ama gittiğimde tek başıma durmak istemiyorum Güncellemeler+1 yıl polislik için pomem parkuru Parkur çalışmasına gidicem ama tek başıma da gitmek istemiyorum ya ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
şekspırsın Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 82% +1 yıl tek insan sıkılır gibi duruyo ama alışıyo tek git daha çok verim alırsın sanırım polislik felan düşünüyosun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla şekspırsın +1 yıl arkadaşın yoksa tek git zaten haftada 2 kere olur en fazla Yorumla
Morkelebek3724 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl İstanbul'da mısın istersen ben gelebilirim istanbuldaysan benim daha 1 bucuk yilım var 17 yasindayim bende istiyorum polislik 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İstanbul'da değilim canım teşekkür ederim.. Yorumla
Kemaldes Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Neyin parkuru 0 1 Yorumla Kemaldes +1 yıl Nerede ki bu parkur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
tek insan sıkılır gibi duruyo ama alışıyo tek git daha çok verim alırsın sanırım polislik felan düşünüyosun
Evet
arkadaşın yoksa tek git zaten haftada 2 kere olur en fazla
İstanbul'da mısın istersen ben gelebilirim istanbuldaysan benim daha 1 bucuk yilım var 17 yasindayim bende istiyorum polislik
İstanbul'da değilim canım teşekkür ederim..
Parkur nedir beni de götürün.
Neyin parkuru
Nerede ki bu parkur
Şehir neresi.