Ayt yorum genelde içermiyor yani bilgi içerikli. Sadece soru türü görmen lazım fazlasıyla. Limit türev integral çıkmazsa 40 daha kolay yapılır da bu sefer sıralama geriye atar :d
@pilottt2 ben daha 11. Sınıfım ama şimdiden zorlanıyorum. Sınavlardan dolayı çok sıkıştırıyorlar vs zor gidiyor. Trigonometride eksiklerim var yarı yılda halletsem olur mu? Bir de ben matematiğe baya temelden başlamak istiyorum 1.5 senede yetişir mi? Yarıyılda rakiplerim de başlayacak malum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ayt yorum genelde içermiyor yani bilgi içerikli. Sadece soru türü görmen lazım fazlasıyla. Limit türev integral çıkmazsa 40 daha kolay yapılır da bu sefer sıralama geriye atar :d
Ben de sayısalım Ocakta başlıycam temelin varsa ders dinlediysen bide zekisen yaparsın
Temel zayıf ders dinlemye yeni başlıycam
Çalışınca verim alıyor musun matın nasıl tyt olarak falan
Bende ayt ye ocakta basliyacam. Temelim var insallah ayt matematikte 30 uzerine çıkarım ya
@pilottt2 benim hedef de o şu rahatlığımı atarsam üstümden harika olucak dnxnjs
Hiç sorma ya aşırı rahatım bide tembellik var nxjdkd
Ben eşit ağırlığım allahtan. d
Eşit ağırlıksan işin zor değil zaman boş
Bol*
Aynen biraz da ondan rahatım galiba
Başarılar dilerim sana 🙏
Sana da 🙏
@pilottt2 ben daha 11. Sınıfım ama şimdiden zorlanıyorum. Sınavlardan dolayı çok sıkıştırıyorlar vs zor gidiyor. Trigonometride eksiklerim var yarı yılda halletsem olur mu? Bir de ben matematiğe baya temelden başlamak istiyorum 1.5 senede yetişir mi? Yarıyılda rakiplerim de başlayacak malum
Daha 11. Sınıfsın rahat yetişir. Çözümlü bir matematik kitabı al youtube den video izle çöz. Fasikül alirsan daha iyi olur
kaç net yapıyon normalde
Zaten 40 soru yok mu xd
Bilmem toplam kaç soru varki
Sayısal yazcaktım yanlışlıkla mat yazdım
Tamam sayısal olarak toplam kaç soru var
Zoor
Sayısal yazcaktım mat yazmışım