- Eğitim & Kariyer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEğitimini almış biri olacağı için küçük bir mülakat yapman zaten gerekli bilgisayar bilgisi hızlı yazma masa düzeni, kriz yönetimi gibi durumlarda davranış şekli, işyeri giyim kuralları görgü kuralları diksiyon iletişim konularında bir küçük mülakat yap daha iyi karar vermiş olursun
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim dikkat edeceğim
- +1 yıl
Rica ederim hayırlı işler bol güneşler
En İyi Cevaplar
Öncelikle seni kendi işini kurduğun için bir iş veren olarak tebrik ederim kutlarım kardeşim dükkan dediğine göre henüz esnafsın sonra kobi olacaksın.
soruna gelecek olursak senin ne kadar naif kibar merhametli biri olman senin kişiliğin karakterin o sensin.
iş hayatı profesyonellik gerektirir çalışanlar ne kadar iyi ise yöneticiler'de profesyonel olmak zorunda eğer kişiliğini karakterini işine yansıtırsan ''özellikle bu yönünü'' hiç bir şekilde hiç bir sektörde tutunamazsın işçilerini çalışanlarını mutlu edemezsin insanların doğası gereği kimse ne yaptığı işten memnun ne ücretlerden dolayısı ile çalışanlarınla arana mesafe koymalısın çok samimi olmamalısın (sen abla abi kanka) vs gibi bir iltişim kurma ismi ile sonuna hanım bey eklemelisin ne iş yaparsan yap emin ol böyle.
yaptığın işi bilmiyorum fakat şöyle bir önerimde olabilir iş ortaklığı teklif edebilirsin yüzdelik gibi yarı yarıya'da olabilir aylık ya da yıllık ciron'dan bahsediyorum böylece daha çok çalışır kendi işi gibi görür bunun için tabi o işten anlayan iyi bilen biri olmalı01 Yorumla
Soran+1 yılAynen reis bak o isminin sonuna bey hanım kısmı benim aklımda da vardı. Bir işletmede herkes öyle birbirine hitap ediyor ve o işletmenin düzenine hayranım. Belkide bu gibi ufak detaylar sayesinde resmi ve kaliteli bir işletme. Ayrıca güzel dileklerin için çok teşekkür ederm
Valla yapması gereken işeri yapmuyorsa ve senin gözüne batmaya başladıysa sen öylede bir sinirlenir bağırırsın ki naiflk fakan hak getire öncelikle işi öğretmeye yönelik davranmalısın yumuşak ama disiplinli olmalısın söylediğin bir şeyi tekrar soruyorsa en fazla 1 defa daha söyleyebilirsin fazlası olmaz yumuşak olacaksın ama ama o yumuşaklıkta bir sertlik olacak ve senden çekinecek
13 Yorumla
Soran+1 yılŞey var aklımda. Dükkana sabah geldikten sonra yapmado gerekenler listesini yapıp işe başladığında eline vermek. Bunlar yapılması lazım. Veya şöylede olabilir. Kod1: tezgah silinmesi gerekiyor.
Kod:5 masalar silinmesi gerek.
Mesela yapmadıysa. Abla kod5: yapılmamışta sana zahmet bakar mısın ona. Desem yumuşak mı olurum yoksa naif bir şekilde yapması gerektiğini hatırlatan iyi bir iş veren&arkadaş mı olurum
Soran+1 yılHahaha sana zahmet demem 😹
Hayırlı olsun arkadaşım
14 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. 1.5 yıldır işletiyorum. Ama ilk eleman olacak inş
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Umarım her şey gönlünüzce olur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Eğitim & Kariyer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Iyi bir çalışan bulmaya çalış. O iyi olursa sen de iyi davranırsın.. Kötü davranmayi hakeden birini zaten çalıştırma. Ne kendine ne de ona eziyet etme
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılTek şartım var o da ; "Müşteri Mennuniyeti" diyebilirsiniz. Müşteri memnuniyetinde herhangi bir sebepten veya sebeplerden dolayı aksaklık yaşanılmasını istemiyorum diyebilirsiniz..
Zaten bir iş yerinde "Müşteri Memniyeti" demek A'dan Z'ye her şeyi kapsar oturupta ilkokul çocuğuna anlatır gibii tek tek maddeler vermeyin. Çalışanınıza karşı daima güleryüzlü merhamet ve vicdan sabihi olmanız hak gözetmeniz yeterli olacaktır...11 Yorumla
Soran+1 yılEvet benim için her şeyden önce müşt memnuniyeti. Dediğiniz gibi uygulayacağım
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇalışanın psikolojik durumunu ve isteklerini dikkate al. Ben yöneticime saygı çerçevesinde, kibarca söyledim ricamı, psikojimin zorlandığını anlattım. Yeterince dikkate alınmadım. İntiharı düşünecek duruma geldim. Su an öyle düşüncem yok ama öyle içsel savaşlar veriyorum ki...
17 Yorumla
Soran+1 yılOha ciddi misin
Cevap sahibi+1 yılEvet. Yarın ise gideceğim için çok fena mutsuzum hem de. Her iş günü olduğu gibi.
Soran+1 yılYa şöyle söyleyeyim. Bende fabrikada çalışırken cidden sağlam ve düzgün çalışan elemandım. Fabrika sahibi bir tek bana araçlarını gerek duyduğunda teslim ederdi. Sadece üretm elemanıyım birde bir yönetim kadrosunda değilim. Neyse bir şey bozulsa tamir ederdim çoksa elektrik akımına kapılmışlığım var. Ama gel gör ki hep iyi eleman ama asla yalaka olamayan hakkını yedirmeyen eleman olduğum için sonunda davalık oldum vs. Ne bilim fazla da iyi
Olmicaksın çalışan olarakta. Sendeki durumlar neler
Cevap sahibi+1 yılEvet kötü şeyler yaşamışsın. Çok detaylı anlatmak istemiyorum, tanıyan falan çıkar. ama dua et bir çıkış kapısı Allah tez zamanda.
Cevap sahibi+1 yılDua et bir çıkış kapısı açsın Allah, tez zamanda
Soran+1 yılAmin inşAllah iş bulursun daha farklı departmanda ve firmada. Kendini geliştirmeyr bak iyice
Cevap sahibi+1 yılSağol
Patron olacaksan öncelikle cinsiyete bakma o halde, neden bayan arıyorsun mesela iş bu sonuçta işveren cinsiyet seçmemeli erkek değilde neden bayan? buna dikkat et derim.
11 Yorumla
Soran+1 yılSekreterim olacak o yüzden hanımefendi. Allah allaaaah. Bir sor ki iş ne. Ne işle meşgulsün. Feminem bir yaklaşım yapmayın bir. Gıda sektörü. Yeşillik vs yıkanacak. Bayanlar daha iyi yapar o yüzden
Öncelikle hayırlı olsun. Çalışanını durduk yere azarlama yeter. Geçmişte öyle bir patronum vardı en sonunda bıkıp işten ben çıkmıştım.
11 Yorumla
Soran+1 yılYok yok emir vermeye kıyamam ne azarlaması
+1 yılbir personelden ne beklediğini net bir şekilde söylersin işe almazdan önce..
net olmak iyidir..
profosonellik bunu gerektirir11 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Ciddi bir şekilde. Sen bunları yerne getir ki mutlı bir çalışma ortamı olsun vs vs
+1 yılilk günlerde biraz sert davranırsan görevini bilmesi açısından iyi olur. daha sonrasında daha samimi ve anlayıslı olabilirsin
13 Yorumla
Soran+1 yılBiraz kuralcıyımdır ben. Eğer müşteri bekliyor veya bir hata yapıldıysa sinirlenirim aileme karşı. Ne bilim başkasına pek kızamam ya. Yüzüme tükürem gamsız kaba biri olmayı beceremiyorım
- +1 yıl
kuralcılığa aynen devam. isin kitabına göre yapılması lazım katılıyorum
Soran+1 yılTeşekkür ettim reis sağol
+1 yılhahah eger böyleysen o sana maas verir dikkat et 😂
212 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi diyorsun erzurumlu
- +1 yıl
hadi gel erzuruma gelll
erzurumm yahsi güzel
Soran+1 yılHahahaha neresinden hemşerim benim
Soran+1 yılErzurumluya bak sen caramelmacchiato yuda bilirmiş çay iç çay
- +1 yıl
erzurumlu oldugumu nereden cikardin sen hahaha 😀
Soran+1 yılNe bilim sonu 25 olunca sadece erzurumlular 25 koyar
- +1 yıl
25 yasindayim ondanda olabilir mi 😂
Soran+1 yıl26 yaşınada girsen artık sen hep 25 yaşında olacaksın
- +1 yıl
aynen forever 25 be 😢 yaslandik
sen 22 yasinda mashAllhin var patron falan iyisin yine
Soran+1 yılTicaret hayatı gibisi yok. Sende iş yapabilirsin çalışmıyorsan iş fikri verebilirm. Pazartesi yani yarın yeni bir girişime başlıyorum Allah nasip ederse
- +1 yıl
Sagolasin ben pek anlamam ki
Hayirlisi olsun basarilarinin devamini dilerim
Soran+1 yılBasit evde yapılır bir iş tercih meselesi tabi ve pandemi döneminde efsane patlayacak yakında. Allah razı olsun cümlemizin inşAllah
Kurallarını koymak zorundasın
Sonrasında o patron sen çalışan konumuna düşersin11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle oluyor şu devirde evet
+1 yılBeni alsana ya işe de ihtiyacım var tecrubemde var istanbuldaysa iş yazarım sana.
13 Yorumla
Soran+1 yılKocaelide olsaydın olurdu valla
- +1 yıl
Sans işte 😑
Soran+1 yıl:/
Dengeyi iyi koruman gerekiyor çok taviz verilen herkes yüzsüz oluyor
11 Yorumla
Soran+1 yılMalesef öyle yaa. Kimse biz gibi çalışmıyor. İlk açtığımızda benden ufak bir erkek almıçtım kurye. Çok yüzsüz p*ç dediğimiz tiplerden. Ben çalışıyom adam sigara içiyordu skxmsm. Sonra eyvallah ettk gönderdik
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirazcık faşist olmaya çalışmanı öneririm, çok üzerler seni
13 Yorumla
Soran+1 yıl🙀😢 @yeb35 reis kızları bi rahat bırak be reis 😂 her yorumda 😹
+1 yılİnsanlara karşı güler yüzlü ve samimi olman yeter de artar bile.
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 378 cevap paylaştı. Aradaki mesafeyi koru naiflikle yönetim pek sağlıklı olmuyor
Çalışanına hakkını ver yeter10 Yorumla
+1 yılÇalışanına iyi davran, işini yaptığı sürece sorun olmaz, ama işi sallıyosa Kibar bir şekilde uyar devam ediyorsa da çıkarmanda bir sorun olmaz.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende böylr düşünüyorum. Ablacım kusura bakma ama yapılması gerekenler konusunda aksamalar oluyor. Şayet düzeltmezsen yollarımız ayırmak zorunda kalacağız. Benim için müşteri önemli. Müşteri para getirecek ki sana para verebileyim. Ne seni ezdirirm hadsiz müşteriye nede müşterime kalitesiz hizmet verdirtirim givi bir konuşma ile ayırırım. Çok kşbar olmakta zor vallahi. Heleki şu devirde
Çalışanını memnun edemezsin illaki laf edecek bir şey bulurlar ama adaletli ol çalışanın hakkına da riayet et yeter.
02 Yorumla
Soran+1 yılBaştw kurallar koyaesam sanırım onları demeye hakkı kalmaz ya
Öncelik iş kurallarni konuşun ve ödün vermeyin. Araya bir çizgi koyunun. Saygı asla bitmesin... çalışan küçük seyle motive olur mutlu olur. Küçük ikramiye , bir ikram , jest çalışanı motive eder. hata yaoarsa kızma hatasimi şöyle doğruyu göster
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet o konuda çok hassasım
+1 yılSeviyeyi koru, asla çok yakın davranma ki dediğini yaptırt, saygısızlık da etme... hanım kı konuş.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen fazla samimiyet oldumu işi salar. Aile sorunları vs beni ilgilendirmez. Onları anlatırsa samimiyet kurar buda işi salmaya gider. Haklısın
Kesinlikle müsamaha gösterme. Tepene çıkar. Tecrübe ile sabit. Sonra batarsın
16 Yorumla
Soran+1 yılDikkate alıyorum. Acımıceğimmmm 😂
Soran+1 yılSanki seni bir yerden hatırlıyorum bu arada. Sen hatırlıyor musun
Soran+1 yılYok konuşmuşmuyduk ya sanki daha önceden nickin onca bildirim içinden gözüme çarptı
Soran+1 yıl?
+1 yılPatron sensin yamuk yapanı çiz. Eleman çok zaten kasma.
12 Yorumla
Soran+1 yılŞükür öyle bir avantaj var şu pandemi döneminde
- +1 yıl
Normalde de kasmaya gerek yok. İşsiz çok.
Çalışacak olanın hakkını yeme maaş açısından fazlasıyla memnun et
01 Yorumla
Soran+1 yılİmkanım olsa 5 k maaş veririm. İmkanlar doğrultusunda elimden geleni yapmaya çalışırım
+1 yılÖzelden tecrübelerimi anlatabilirim yazmak zor geldi uzun
02 Yorumla
Soran+1 yılValla süper olur. Eleman mı çalıştırmıştın. @HelyumCanavarı bilgi bilgidir işime yarar kesin
+1 yılTek kişiye özel davranmada
10 YorumlaFazla sammiyet kurmaylarini iscini de ezme
10 Yorumla
+1 yılhayırlı olsn
11 Yorumla
Soran+1 yılÇoooğk sağoluuuğnn
+1 yılBeni alsana işe
13 Yorumla
Soran+1 yılNirdasın senn
+1 yılKadın demek ayıp değildir. Önce bunu öğren
01 Yorumla
Soran+1 yılBayan mı demişim bilmiyorım ki hatırlamıyorum.
+1 yılİşletmeniz hangi sektör üzerine?
06 Yorumla
Soran+1 yılÇiğköftr
- +1 yıl
Çiğköfte zincirine ne zaman çevireceksin o dükkanı
Gelecekte büyüme planın var mı?
Soran+1 yılElbette hedefim o zaten. Evime ekmek götüreyim yeter kafası değil. Verdiğim lezzet 1 numara bölgede. Çoğu kurumsal markaların sabit müşterileri artık benim sabit müşterim. Benim avantajım memnuniyet güven hijyen ve lezzet. Eleman yok güvenilecek diye zincire geçemedim henüz. Ama zincir olayı var hedefimde. Yoksa tek dükkanla olmaz bu işler
- +1 yıl
Ulan gece gece canım çiğköfte çekti :D. Alma şansımız da yok gecenin 4'ü saat.
Yeriniz nerde? Hangi şehirde hangi ilçedesiniz?
Soran+1 yılAhaha bu saatte imkansızın ötesi Kocaelide.
- +1 yıl
Bursadayım ben , ama akraba var Kocaelide. Dükkanın adı internete kayıtlı mı?
Kocaeliye gelirsem gelirim dükkana bi denerim çiğköfteyi.
Gizli Üye(18-24)+1 yılTaciz etme yeter
111 Yorumla
Soran+1 yılSen sapıksın galiba ediyor musun sen?
Cevap sahibi+1 yılHahah ben kadınım bi kadını mı taciz etcem, çalışan bayanları rahat bırakmıyorlar görüyoruz haberlerde
Soran+1 yılErkeğide taciz edebilirsin 😂 yok yok bizde öylr şey olmaz. Dükkanımıza giren müşteri de çalışanda artık bizim namusumuzdur dükkanda veya sokakta namusumuz kibi korur kabullenir arkasında oluruz. Etmem merak etme 😂
Cevap sahibi+1 yılYok artık, kadın taciz de mi ediyormuş. Kadının tacizi ne ki el sıkışmak sadece. Asıl erkeğin tacizi tehlikeli. 😂 iyi birine benziyorsun keşke tüm patronlar senin gibi olsa 😂
Soran+1 yılErkeğin poposuna vursan o bile taciz aa ne diyorsun. 😂 allah razı olsun. İyilikten iyilik doğar ya. Elbette karşı taraf suistimal edecektir ama Allah yukarda yolumuza gelir bir gün. Helal ticaret helal para bol tebessüm bol sadaka 👍🏻 cennetlik kul işte 😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılHahaha aynen, görüşüm senin bile zoruna gitmemiş beğenmişsin başka bi mavili eksiyi basmış, demek ki yarası olan gocunur lafı boşa değilmiş 😂
Soran+1 yılYaa ince detaylar dikkatini çekiyor. Güzel bir şey bu
Cevap sahibi+1 yılNe demek istiyorsun
Soran+1 yılGörüşünü beğenmem zoruma gitmediğini anlaman falan hani. Bundan bahsediyorum
Cevap sahibi+1 yıl😉😘😂
Soran+1 yıl☺️☺️🥰
+1 yılÇalışanları tatmin etmek lazım. Maddi manevi
10 Yorumla
+1 yılYerine göre ne sert ne yumuşak
10 Yorumla
+1 yılPatron çalışan ilişkisini geçmesin yeterli bence
01 Yorumla
Soran+1 yılBaşka ne olabilir ki
Gizli Üye(18-24)+1 yılMaaşını fazla ver. d
10 Yorumla
+1 yılHerkese eşit ol
10 Yorumla
+1 yılAdaletli ol
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe işletme
012 Yorumla
Soran+1 yılÇiğköfte
Cevap sahibi+1 yılBnde iş yapmayı düşünüyorumda bulamadım
Soran+1 yılFikrim vae bçr tane yaz istersen önereyim. Bugün başlıyorum. Ayrıca bu işi yapacaksanda marka önerisi yaparım üzülmezsin asla
Cevap sahibi+1 yılYok çiğköfte değilde daha çok oninle düşünüyorum aslında
Soran+1 yılHe anladım pekş
Cevap sahibi+1 yılCovid var cnkü
Soran+1 yılBir tane evde yapılacak iş fikri var şuanda. Onu uygulayacağım ekstra olarak bakalım
Cevap sahibi+1 yılNeymiş o
Soran+1 yılÇok gizli😂
Cevap sahibi+1 yılDüşüneceğim bende
Soran+1 yılPiyasaya ayak uydur ve harekete geç. Geç kalma
Cevap sahibi+1 yılinşallah bakalım
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler