Evde anne babanın bardağını yikamayip bir uçak dolusu insanin bardagini sümüklü mendilini toplayip tuvalet temizleyen kisiler neden cok havali egolu oluyor cok yüksekte uctuklarimi için
Kendimizi kimseden üstün gördüğümüz yok, her meslekte olduğu gibi görgüsüz insanlar olmasını herkese mal edemezsin. Ayrıca bilmiyorsan söyleyeyim tuvalet ve uçak temizliğini anlaşmalı şirket temizlik şirketleri yapıyor. Koca şirketler salak da bir bizim millet akıllı herhalde, uçan garson olarak konmuyoruz oraya.
Katılıyorum hosteslik neden bu kadar havalı algısı var anlamak zor :D alt tarafı uçaktaki yolculara hizmet etmekle görevli personel. Aynısı otobüslerde de var mesela sıradan insanlar tıpkı uçaktaki kabin görevlileri gibi
Dediğin gibi günde kaç kişiyi idare ediyorlar hepsiyle samimi olmak veya muhatap olmak zorunda değiller mesleğini yapsın yeterli. Sapığı var abazasi var ve sen bir kadınsın ağır olacaksın elbette, kibirli ve egolu demendeki tek sebep bunlarsa haksız olduğunu düşünüyorum
@мой_дмитрй kış vakti yolculuk yapmıştım :D otobüs dolu yanımdaki kişi terden ölüyor kokusu burnuma geliyor :D camı açtıgımda soğuk hava yandanda sıcak hava gelsin grip :D
Ortaokulda beden dersinden çıkınca diğer dersin hocaları sınıfa geliyordu böyle burunlarını kıyafetleriyle kapatıyorlardı öfff bu ne yaaa camı açın diyorlardı tabii sınıfta ki erkekler mal mal gülüyordu bir de tam ergenlik djfprkflkfmf
@мой_дмитрй of bunu bende yaşadım parfümde sıkan olmuyor sınıf terden kokuyor kusacam ya adeta benim merak ettiğim tek şey şu onlara bu koku herhalde çok iyi geliyor :D