Hatırlar mısınız, sorulurdu. Büyüyünce ne olacaksınız diye :) Şimdi ne iş yapıyorsunuz? : ) 
meslekler

Öğretmen 😊 sebebi öğretmenime baya hayrandım ve çok seviyordum. ilkokul öğretmenimdi. Tabi öğretmen olmadım ama:) aradan yıllar geçmesine rağmen iletisimimiz hiç kopmadı. Bu yüzden ogretmenlik gözümde çok kutsal bir meslek ama hakkıyla yapabilene tabi..
Sürekli değişirdi; astronot, gazeteci, patron (ne olduğunu bilmeden iş kadını diyebiliriz), öğretmen, gemi kaptanı falan olmak isterdim. Öğretmen oldum :)
Cevap
19Cevap
Hemşire olmak istiyordum ve hâlâda tercihim sağlıktan yana.. bu sene umarım düzgün bir puan alırım da tercih vereyim artık ya. Hemşirelik olmasada ATT veya kimya laboratuvarı tekniklerliği falan 2 yıllık vericem
Doktor olmak isterdim, şimdi ise fizyoterapist olacağım:))
Öğretmen olmak istiyordum. Oldum. Lakin anneliği daha çok sevdim. 7/24 annelik yapıyorum.
Doktor olmak isterdim paramedik olacagim atanabilirsem
Adam akıllı bir meslek olarak mimarlık cok istemistim onun dısında hep ralli pilotu, dj, danscı, radyo sunucusu olmak istediğimi hatırlıyorum😂😂
Askeri veya polis. İkisini de büyüyünce elde ettik ama nasip etmediler. şu an eğitim, ticaret ve yatırım.
Küçükke dansöz olmak istiyomusum soranlara öyle soyluyomusum şehir plancisi olduk 😀
birbiriyle çok alakalı gerçekten :D
Herşeyi yapmak isterdim. Ağaça tırmanıcı olmak, hayvanları takip etmek, dağçı olmak serbest meslek erbabıyım şimdide 😁
Annem hep temizlik yapar akşama babama hizmet ederdi ben çocukken hep baba olucam dermişim 😂😂
Hahaha
Avukat hakim olmak isterdim hep. Hala da istiyorum aslında, içimde kalmadı değil.
Öğretmen olmak isterdim
ama başka bir kurumda çalışıyorum
kısmet böyleymiş
Asker ya da polis olmak isterdim. Şimdi de bunlara yakın bir meslek için çalışıyorum.
Astronot ya da yaris pilotu ama muhasebe finans uzman yard. oldum
1. Deniz subayı
2. Bilgisayar/yazılım - teknoloji uzmanı vb.
2. si oldum
pilot olmak istiyordum uçmayı sevıyordum ne yapayım
Polis veya ajan olmak istermişim inşallah Allah’ın izniyle vatana millete hayırlı bir polis olmak isterim
Küçükken ölüleri inceleyenler ilgimi çekerdi
Kararsızdım,
Hala da aynı.
Küçükken öğretmen olmak isterdim sezai bey
Peki sonra noldu
Başka şeyler
Dansöz olmak isterdim, iyi ki olmamışım
O nasıl bi istek ya 🤣
Hahaha Peki o zaman
Ziyan olmaq istemesdim ama olduq 😐✌🏻
matematik öğretmeniydi
Ambulans şoförü olmak isterdim.