Eğitim & Kariyer Online derse girmeyi unutanlar var mı? Moldovyapapatya Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Merhaba Soruma Hoşgeldiniz 🌼Ben bu 3. ya da 2. Unuttum bugün dışarıya çıkmıştım doğal olarak. Aklımdan çıkmış unutmam normal ama WhatsApp tan kimse mesaj atmayınca WhatsApp'ba girmiyorum bende unutuyorum.#Moldovyapapatya Online derse girmeyi unutanlar var mı? Cevapla WhatsApp Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
xKimMiyimx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Sık sık unuturum. Sabah erken bi dersim var 8.30'da. Alarm kurup kalkiyorum. Dersi açıp tekrardan uyuyorum. En tatli uyku o sanirim 1 0 Yorumla
Vvdxbc Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Unuttuğum oluyor ben de derslere komple görmeyerek sorunu cozdum 2 0 Yorumla
alperbeyys Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 50% +1 yıl Ben hiç girmiyorum ki unutayım 1 ay sonra sınavlar var ama bi gram derse çalışmadım 😂😂😂😁 2 0 Yorumla
Dinazortreni Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 46% +1 yıl Bende unuttum ilk derse girip iki ve ucu kacirmistim 1 0 Yorumla
Asosyalhatunkg Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 92% +1 yıl Ben iki haftadır hic girmedim bile inşallah başıma bir sey gelmez 1 0 Yorumla
EndülüslüSantiago Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 88% +1 yıl Bilerek girmiyorum erken saatte oluyor, sonra izliyorum 1 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,9b cevap paylaştı. Çok fazla unutuyorum otobüste orda burda girdiğim çok oldu 1 0 Yorumla
Naz_006 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Online dersi olmayan ben buna güldüm 1 3 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Online dersim var dershane yapıyor Yorumla Naz_006 +1 yıl Allah yardımcın olsun dershaneye giderek bir yanlış yapmissin 🤦🏻♀️🥶 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Bilemiyorum ki 😢 Yorumla
Haunters Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 41% +1 yıl Bugün öğleden sonra tam ders bitmeye yakın girdim. 1 2 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Ben öyle giremiyorum açılmıyor zoom hocanın kabul etmesi lazım Yorumla Haunters +1 yıl Bizim ki okulun kendi uzemi zoom değil Yorumla
Zeynep06060000000 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Bilerek girmiyorum final haftasi hepsine toplu sekilde giriyom 1 0 Yorumla
aysgllylmzz Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Unutmuyorum ama uykum ağır basıyor ve kalkamıyorum:D 1 0 Yorumla
SmurfGirll Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Sınavı unutmuştum :dd hem de iki kez ki ben sınavdan düşük alsam ağlayan biriyimdir 1 0 Yorumla
Sormayagelenadam4520 Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl Online ders ne 2 2 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Uzaktan eğitim Yorumla Sormayagelenadam4520 +1 yıl Uzaktan eğitim zor bişey Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sık sık unuturum. Sabah erken bi dersim var 8.30'da. Alarm kurup kalkiyorum. Dersi açıp tekrardan uyuyorum. En tatli uyku o sanirim
Unuttuğum oluyor ben de derslere komple görmeyerek sorunu cozdum
Ben hiç girmiyorum ki unutayım 1 ay sonra sınavlar var ama bi gram derse çalışmadım 😂😂😂😁
Bende unuttum ilk derse girip iki ve ucu kacirmistim
Ben iki haftadır hic girmedim bile inşallah başıma bir sey gelmez
Bilerek girmiyorum erken saatte oluyor, sonra izliyorum
Çok fazla unutuyorum otobüste orda burda girdiğim çok oldu
Online dersi olmayan ben buna güldüm
Online dersim var dershane yapıyor
Allah yardımcın olsun dershaneye giderek bir yanlış yapmissin 🤦🏻♀️🥶
Bilemiyorum ki 😢
Bugün öğleden sonra tam ders bitmeye yakın girdim.
Ben öyle giremiyorum açılmıyor zoom hocanın kabul etmesi lazım
Bizim ki okulun kendi uzemi zoom değil
Bilerek girmiyorum final haftasi hepsine toplu sekilde giriyom
Unutmuyorum ama uykum ağır basıyor ve kalkamıyorum:D
Sınavı unutmuştum :dd hem de iki kez ki ben sınavdan düşük alsam ağlayan biriyimdir
Unutmadım da girmeye üşendim
Yookk bilerek girmiyorum
Ben her sabah unutuyorum 😂
Online dersim yok.
Evet kesinlikle var yakın çevrem de
Hiç girmiyorum
Kız kardeşim unutuyor bazen 😅
Bende online sinav saatinde uyuya kalmıştım
Her gün bakıyorum saatlerine
keşkee unutsamm
Online ders ne
Uzaktan eğitim