Zoom canlı derslerinde başım belaya girdi özür dilerim uzun oldu ama fikrinizi belirtir misiniz?

Ben liseliyim. Zoom adlı bi platformdan id ve şifreler ile belirli saatlerde canlı derslere katılıyorum. Benim bi arkadaşım var farklı okuldan. Arada bizim canlı derslerin linkini atıyordum oda giriyor çıkıyordu trollüyordu komik nicknamelerle dersimizi. Hiç bir sıkıntı da olmamıştı, taaki bugüne kadar... Bugün ders beden eğitimiydi bende gene linki atmıştım arkadaşıma. Oda girdi derse sonra chate bişiler yazdı. Nicki de "ben baban" dı. Evet saçma ve ergence ama ciddi bi durum yaratacağını düşünmemiştik, her neyse. Daha sonra hoca baya sinirlendi. Kim bu kendini bilmez aptal dedi. Benim arkadaş da hemen dersten çıktı tabi. Sonra hoca ben bu kişiyi tespit edicem, ip adresini bulucam, gerekeni yapıcam, dersini vericem dedi. Dersi kapattı gitti. Bizi de arkadaşımla bi korku sardı. Derse giren o ama linki veren benim sonuçta. Arkadaşım zooma kaydolduğu e-posta adresini sildi. Sizce bulabilirler mi ya da hoca korkutmak için mi öyle dedi. Dava falan eder mi ki?
Zoom canlı derslerinde başım belaya girdi özür dilerim uzun oldu ama fikrinizi belirtir misiniz?