Güncellemeler
+1 yıl
İsteyen olursa whatsapp grubu tarzı birşey de kurabiliriz :)
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
valla ben özet çıkararak çalışmaya başladım çokta verimli oluyor ama bir süre sonra sıkılıyorum ya özet çıkar toplam her dersten 100 sayfa olmuştur beraber ders çalışmak çok daha verimli oluyor nerde yaşıyorsun
Antalyada yaşıyorum :) sen peki
ankaradayım 12. sınıf olduğum için telefonumu aldılar çok kötü hissediyorum bir yanım eksik
ama belki aynı okulda okuruz şansa hangi bölüm
Ahh ah bende ankarada okuyorum gelemedim bir
bölüm ben moda tasarımcılığı istiyorum sen ne istiyorsun
Radyoterapi öğrencisiyim tıp istiyorum
bakarsın aynı okul çıkar ankarada hangi okul istiyorsun ben hacettepe ya da başka bir okul olabilir
ders çalışmak o kadar üşendirici birşey ki valla annem sürekli ders çalış diyor bende yeter nereye kadar ders diyorum ona da kızıyor her şeye kızıyor ya en azından özet daha kolay geldi hem sınav konuları için de ideal sen nasıl çalışıyorsun bildiğin daha kolay bir yöntem varsa bana da önerir misin
Ben direk konu dinle test çöz modun dayım ama tabi yetmiyor. Hacettepe de okuyorum zaten :) Ankara ya da gazi olsun istiyorum
vay bak kalp kalbe karşıymış derler bende orayı kazanırsam karşılaşırız şansa
İnşallah :)
vaktin varsa sana birşey danışabilir miyim çok konuştum kusura bakma benim bir çocukluk arkadaşım var benden hoşlanıyor bende ondan ne yapmam gerek tavsiye verir misin
Estağfurullah, eğer senin içindeki aşksa gerisi teferruattır :) seviyorsan git konuş bence :) direk söylemesen de açılması için yardım et :) canım diyebilirsin mesela arada bakarsın eli ayağı birbirine dolaşıyor mu :) umarım çok mutlu olursun :)
öyle denemeye çalıştım ama bir kaç dk önce yanlışlıkla üstüme düştü ben ne yapacağımı bilemedim çok heyecanlı ve şaşkındı ya çok seviyoruz ama açılamadık sence nasıl söze girmeliyim ay çok vaktini aldım kusura bakma nolur aşk beni heyecanlandırdı
Anlayabiliyorum seni :) mesela diyelim ki kahve içiyorsunuz ya da bişi konuşuyorsunuz aniden gülümse ve bende seni de :) ney derse bilmem artık ben mesajı verdim dersin :)
ya bunu denicem çok teşekür ederim iyiki tanıştık çok saol eğer olursa haber veririm sana verebilirim dimi bir sakıncası yoksa ay çok saol iyiki varsın iyi geceler her şey dilediğince olsun
İnşallah :) tanıştığıma memnun oldum :) kocaman kalpli sevimli küçük kız :)
İstediğinde ulaşabilirsin bana:)
günaydın dün söylediklerini uyguladım ama sadece gülümsedi sence iyi bir şey mi bu bu arada ismini soramadım ismin ne
Beyza :) iyi birşey :) nikah şahidin ben olurum
benim adım da peri memnun oldum süper olur nikah şahidim olduğun zaman çok mutlu olurum
Ne güzel ismin var :)
teşekür ederim senin de ismin çok güzel
Geçen hafta bende böyleydim vizeler bitti sjld
Maalesef ki var.
:) :) :)
Yoo ne münasebet
Devam mı