Bu alanda ben kişiye yabancı dizi, belgesel, film izlemesini öneriyorum. Ciddi anlamda etkisi oluyor. İngilizce öğrenmek mesele değil ancak konuşulanı anlamak ve konuşurken kendinizi ifade etmek büyük bir meziyettir. İngilizce tek öğrenmekle konuşulacak bir dil değil ne yazık ki, çoğu sertifikası olan, başarısı hat safa da olan, ingilizce lisans yapanların bile konuşulanı anlayamadığını görmek mümkündür. İşte nedeni bu sadece öğreniyorlar ama bilmiyorlar...
İngilizceyi öğrenmeyi değil anlamayı kafanıza takmanız lazım bence. :D00 Yorumla
En İyi Cevaplar
yaz bana sohbet edelim geliştir bende bu şekilde ögrendim zaten
12 Yorumla
İngilizce cevap yazıcam o vakit...
Well, I'll be more than happy to help... Trust me, it's all about practice. You'll just have to find someone that you can possibly talk to everyday. Other than that, watch a lot of movies! That'll indeed help you to improve and also you'll be able to pick up an accent. Make sure it's either British or Australian coz i literally hate American accent! lol01 Yorumla
Yabancı dizi Izlemelisin. önce türkçe altyazılı daha sonra ıngilizce altyazılı en son ise altyazısız Izlemelisin. Bu şekilde çok yardımcı olacaktır.
12 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
tango wechat skype diyeceğim ama orada duyacağın tek şey show me your boobs bitch gibi şeyler olur :D busuu isimli sitede hemen her dilin eğitimi var o siteye üye ol kısa süre ücretsiz sonra istersen paralıya çevir orada türke öğrenmek isteye bir sürü amerikalı var ücretsizken tanış ve faceden devam edin ben epey arkadaş edinmiştim oradan
14 Yorumla
+1 yılDil okuman en büyük avantaj. Herşeyi ingilizce yap neredeyse türkçeyi hiç kullanma, müzikleri anlayıp çevirmeye çalış, flimleri mümkünse altyazısız izleyip anlamaya çalış. İstanbul'da yaşıyorsan milli saraylar için öğrenci alıyorlar; turistlere yardım ederek ve oraları anlatarak hem pratiğini geliştirebilirsin. Ve en önemliside kelimeler ve deyimler
03 Yorumla- +1 yıl
Speaking programları oluyor dil okullarının uygun fiyata bulabilirsen oralara katıl. çevre yaparsın hem o çevreyle pratik yaparak geliştirirsin. Yurt dışınıda iyi seçmen gerek ana dili ingilizce olan bir ülkeye git, yoksa bin pişman olursun gittiğine :)
+1 yılkanka bende istiyordum yarım yamalak konuşurken benim gibi yarım yamalak konuşan bir kaç arkadşaımla bir karar aldık ve anlaıkki pratik olamdan asla mümkün değil yurt dışınada gidemicemiz için tğrkçe konuşmama kararı aldık.. gerçektede her an ingilizce konuşamazdık ve whatsapp da ingilizce konuşmaya başladı şu an çok iiyiz hepimiz bir kaç arkadaşınla sencde yap kursa gerek kalmıyor
02 Yorumla- +1 yıl
kısmet:d
Direk yabancı birilerini bulup konuş. Kendi kendine de olayları ingilizce konuşarak muhakeme edebilirsin mesela. Bu cümleleri çevirme yeteneği de verir sana..
13 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen facede yabancı bir iki arkadaş edindim gece gündüz konuşuyoduk ama konu amacını aşmıştı ing öğrenmek için değil sırf sohbet etmek için giriyodum numaralarımızı da aldk şimdi whatsapptan konuşuyorz 5 yıllık arkadaşım ve hiç eğitim görmediğim halde ingilizce seviyem iyinin üstünde. Şu da var ben asla dunlajlı film izlemeyi tercih etmedim orjinalliği bozuluyo diye sayısız altyazılı film ve dizi izledim bunun etkisi çok daha büyük oldu diye düşünüyorum çokkk şey öğrendim
01 Yorumla
+1 yılEn iyi yol konuşmak. Turist bulamadıysan dediğin gibi chat sitelerinden olabilir.
10 Yorumla
+1 yılben film izlemiştim hep altyazılı ama konuşmakta iyidir site bilmiyorum ama yabancı biri bul bence faceden falan bende çok yabancı var hep konuşuruz sonra ingilizcem tükenir kalırım öyle :D
01 Yorumlakıyı bölgelerine git orada otellerde falan çalış derim... Bir tanıdığım vardı adam boğaziçi uluslararası ticareti bitirdi sırf çince öğrenmek için gitti bir yıl boyunca çin de çobanlık yaptı şimdi ana dili gibi çince biliyor :D
010 Yorumlaİngilizce düşünmeden, ingilizce konuşamazsın prenses.
14 Yorumla
+1 yılYou can improve buddy all you have to do is study hard :D
10 Yorumlabenim arkadaşlarım yabancıları ekliyorlardı, onlarla konuşuyordu sende yapabilirsin, öğrencilik bittiğinde de bir ülkeye gidersen pekişir, şimdiden masraf yapma derim
00 Yorumla
+1 yılBence günlük hayatta kullanmaya bak mesela okuduğun bir gazeteyi inglizceye cevirmeye çalış baya faydası olur sana..:)
02 Yorumla- +1 yıl
Peki..:)
+1 yılİnterpall çok işe yarıyor
11 Yorumlaen güzeli omegleye takıl kötü şeyler görebilirsin ama anında yabancı birisini bulabilirsin konuşmak için.
03 Yorumla
+1 yılingilizce öğretmeni olarak yardımcı olmak isterim :)
01 YorumlaCome here man ! ^^
Yabancı dizilere , filmlere ağırlık ver. Kuşkusuz etkisi büyük
Bu konuda yabancı ev arkadaşları edinmemde oldukça + birşeydi ^^00 YorumlaMektup arkadaşı bul baya işe yarıyor
12 Yorumla
+1 yılKonu başlığındaki 6 tane gereksiz e yi sildiğin zaman Sana öğretmek ben enğilişh :D
00 Yorumla
+1 yılYabancı diziler izle hem kulağında alışmış olur
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılimkanın var sa yurtdışına git orada mecburen öğrrenıyon
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılinş. öğrenirsin kafanda bişeler oluştumu
- +1 yıl
ya aslında zorlayınca konuşuyorum ama etrafımda ingilizce konuşmak zorunda kaldığım kimse olmayınca konuşmuyorum şöyle bir kaç ay sadece ingilizce bilen biriyle konuşmak zorunda kalsam eminim şakır şakır ötecem de işte yok öyle biri :) o yüzden sohbet sitesi tarzı bişiler sordum
Cevap sahibi+1 yılhımm omegle veya cahroulette var oraya gir
Cevap sahibi+1 yılama dikkat et
Cevap sahibi+1 yılo sitelerde bazen karşına penis felan çıkıyor
Cevap sahibi+1 yılevet biraz iğrenç ama adamların penis göstermesi iğrenç değilmi yoksa sen bayansın penisi seversin sen
+1 yılvoscreen dot com öneririm.
01 Yorumlayabancı bir sevgili bulabilirsin.
036 Yorumla- +1 yıl
ya sen dalga mı geçiosun :D ben bugun ful maltadaki dil okullarını araştırdım :D şansa bak arkadaş ya l*n keşke başka bişi dileseymişim ! sen bana bu konuda yardımcı olabilir misin? bir bilgi va mı ordaki dil okullarıyla ilgili? oraya gitsem kendimi dışlanmış gibi hisseder miyim alışabilir miyim vs vs :):)
- +1 yıl
İngilizce öğrenmek isteyenler Londra yı pek tercih etmiyor. Londra çok pahalı. Amerikayı saymıyorum bile. Hem uzak hem daha pahalı. Malta İngilizce konuşulan bir bölge. Yani resmi dili Maltaca nın yanında aynı zamanda İngilizce. Bu nedenle orda çok dil okulu var. Ekonomik olarak turizm ve dil okulları var işte başka bişey yok. Malta doğru bir tercih. Hem ekonomik hem ülkemize yakın. Hem de iklimi güzel. Tatil yapıyorsun. Nasıl bir yerdir uzun uzadıya anlatmama gerek yok. internette çok bilgi var bu konuda. Orda gidip kalmış insanların bloglarından tut da...
Asıl önemli olan şey ailen sana bu konuda destek olacak mı. Dahası senin vaktin varmı. Yazın mı gitmeyi düşünüyorsun. Vs vs... - +1 yıl
ailem destek oluyo bana ama bu yaz yalan oldu zaten nasıl yapıcam bilmiyorum ancak önümüzdeki yaz gidebilirim o zamana kadara da iyice para biriktiririm diye düşünüyorum bu tarz bir eğitim tahminen kaça patlar sence? yani gidiş geliş bilet kaldığında harccapın para okula verceğin para vs?
- +1 yıl
Bilet fiyatları her an değişiyor. Yemek aşağı yukarı TR deki gibi. Sadece Dil okuluna 1000 Euro verebilirsin. O da 2 aylık eğitim için. Yani toplam 5-6 bin lira gerekir diye düşünüyorum. Orda Türklerle de karşılaşabilirsin. Onlarla çok takılma. Yoksa 2 ay onlarla türkçe konuşur hiç bir şey öğrenemeden gelirsin. Her ülkeden insan var orda.
- +1 yıl
TR den gidenler orada pratik yapacak birilerini bulamamktan şikayetçi. Bu işin merkezi İngiltere. Ama orası da biraz daha pahalı. Bunu bırak da ben sana başka bir nasihat vereyim. Değil 2 ay öyle 6 ay da gitsen belli bir temelin olmadıkça bir şey öğrenemeyebilirsin. İnternetten kitaplardan v. s bile kendini çok geliştirebilirsin. Dil öğrenmek çok sabır isteyen bir şey. Sabah akşam sevgili düşünerek zaman geçirmekle öğrenilmez. Acaba benden hoşlanıyor mu , yok sevgilim beni öptü şimdi ne olacak mentalitesindeki bir kızın üstesinden geleceği bir olay değil.
+1 yılMaltada uygun dil okullaru varmis
03 Yorumla- +1 yıl
bilmiyorum duymustum ilerde ben de arastirabilirim ama sen dil okullarina gonderen ajanslardan ogrenebilirsin, googleda biraz arastir en iyisi
+1 yılinterpal iyidir bence
019 Yorumla- +1 yıl
penpal sitesi yabancı arkadaş bulup skype ile konuşabilirsin. ben konuşacaktım da ingilizcem yetmedi :D
- +1 yıl
3 gun gecmis bee :D basarilar ben de ordayim beni bul :D
- +1 yıl
Iyi bee :DD
- +1 yıl
Sen de oyle :D
- +1 yıl
görmeden inanmam :D
- +1 yıl
çok kısa ve çok zayıf :D
- +1 yıl
haha sözlere bak :) boyu kısa olandan korkacan demişler onu napcazz :D
- +1 yıl
cıks kısalardan her türlü korkarım ben :D kilo al ayrıca rüzgarda uçup gitcen allah muhafaza :d
- +1 yıl
hahah çöp gibi değilsen sorun yok :D
+1 yılsultanahmette gezmeyi tercih et :)
00 Yorumlai cant help you you need education.
00 Yorumla
+1 yılKanadaya git..
06 Yorumla- +1 yıl
Olur da okulunuzun öğrenci değişim programı yok mu? Bizim lisede vardı =/
- +1 yıl
ahh ahhh yarama tuz basma... ben ünide okuyorum ingiliz dil edebiyatının ingiliz dil programı bölümünde amaaa diğer okullarla ders ortaklığımız olmadığı için bir türlü anlaşma sağlayamıyolar maaalleseff erasmus yok bizim bölümde... bende kendim araştırıyorum önümüzdeki yaz gitmeyi düşünüyorum ama kanada zor gibi..
- +1 yıl
Farketmez work and travel yapmayı dene para sorunun varsa. Yazları hem gez hem çalış amerikada..
+1 yılCan i help u?
05 Yorumla- +1 yıl
Here messaging to chat with you ;)
- +1 yıl
I learned from the internet ;)
Yes tell me:-D
00 Yorumla
+1 yılVatis yor neym
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?