dostum tam yerinden geldim durum şu eğer mesleğin var ise meslekçi olarak girebiliyorsun belirli zamanlarad alımlar oluyor siteye bakman lazım sen karacı mı havacı mı yoksa denizci mi olmak istiyorsun ona göre başvuruyorsun eğer askerliğini yapmışsan sadece 6 aylık bir eğitim alıyorsun diye biliyorum
o zaman elektrikçi olarak girersin buda senin jandarmada rahat ediceğin anlamına geliyor kardeşim ben daha yeni geldim askerden bizim komutanımız elektrikçiydi rahattı bayağı
Eduvardo | Eğitim & Kariyer konusunda 72 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Askerde Jandarma olarak kalamazsın. Dış kaynak alımlarını takip et. Uzman alımları olacak yakında onları takip et. Üniversite mezunuysan kpss çalış asem’e gir.
0|1
0|0
ZodiacK | Eğitim & Kariyer konusunda 180 görüş paylaştı.
Master
1 ay
Bunu sen belirleyemezsin. Herkes jandarma olmak ister ama geneli piyade er olarak gidiyor.
0|1
0|0
ozgur00000 | Eğitim & Kariyer konusunda 260 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Hayat yolunda torpilin varsa olur. Diye düşünüyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
04Lise de elektrik elektronik , şu an Üniversite MYO elektrik bölümü okuyorum , ayrıca boyacı ustasıyım
o zaman elektrikçi olarak girersin buda senin jandarmada rahat ediceğin anlamına geliyor kardeşim ben daha yeni geldim askerden bizim komutanımız elektrikçiydi rahattı bayağı
Teşekkür ederim bilgiler için
rica ederim hakkında hayırlısı dostum umarım geleecğin güzel olur
Amin cümlemize
:) eğer olursa bana özelden yazmanı isterim
Kızlardan ilk görüşü sen paylaş ve
1 Xper puan fazladan kazan!