Eğitim & Kariyer 18 yaşında nasıl çok para kazanırım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor iş tecrübem yok diye almıyolar :( Güncellemeler+1 yıl Ailemin durumu kötü Güncellemeler+1 yıl Not: Kazanamazsın demek yardımcı olmuyor. 18 yaşında nasıl çok para kazanırım? Cevapla İş Soruları Tecrübe Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
orchi Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 41% +1 yıl Aslında Genelde Grafik Tasarım Felan Çalışın Derler Ama Bence Bu İşe Yaramaz Çok Uzun Zaman Alır. Ama Sen şimdiden Normal Bir İşe Çıraklıktla Başlarsan Zamanla Kendini Geliştirip Tecrübeler Kazanacaksındır. 0 0 Yorumla
mkisak Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 42% +1 yıl Yani tecrübe edinerek bir anda zirveye cikilmiyor hedef koy temelden başla 0 0 Yorumla
Öylesinebiriiiiiiiii Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 36% +1 yıl Bu soruyu çok yanlış yere sordun 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl neden ki :( Yorumla Öylesinebiriiiiiiiii +1 yıl Yorumları okuyunca anlarsın güzelim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yolları var ama herkes yapamaz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ne gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boşver burda anlatmak istemiyorum Yorumla
leventfurkan Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Malasef dünyanın tokatini yemege baslamissin 0 10 Yorumla Soran +1 yıl çoktan başladım be levent Yorumla leventfurkan +1 yıl Üzülme Yorumla Soran +1 yıl çalışıyorum Yorumla leventfurkan +1 yıl Kendine finalsal köle bulabilirsin Yorumla Soran +1 yıl nasıl Yorumla leventfurkan +1 yıl Burada denk gelir sana Yorumla Soran +1 yıl ne demek istediğini anlayamadım ki Yorumla leventfurkan +1 yıl Finalsal köle Yorumla Soran +1 yıl onu anladım neden bana köle olsun karşılık ne olacak Yorumla leventfurkan +1 yıl Köle fantazisi olanlar bunu karsiliksiz yapio Yorumla
leclıte Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 82% +1 yıl Gel hadi aglayalım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl tmmm Yorumla leclıte +1 yıl Öhöhöhöhöööööö sende agla Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl twitch :D 0 5 Yorumla Soran +1 yıl beceremem gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl denemeden bilemezsintürkiye de en çok ilgi çeken şey kadın yayıncılar Yorumla Soran +1 yıl ama kadın yayıncı olup bir yerlerini de açman gerek izlenmek için Yorumla Cevap sahibi +1 yıl pqueen izle hiçbiyerini açmıyor on numarada izleniyor Yorumla Soran +1 yıl timam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Aslında Genelde Grafik Tasarım Felan Çalışın Derler Ama Bence Bu İşe Yaramaz Çok Uzun Zaman Alır. Ama Sen şimdiden Normal Bir İşe Çıraklıktla Başlarsan Zamanla Kendini Geliştirip Tecrübeler Kazanacaksındır.
Yani tecrübe edinerek bir anda zirveye cikilmiyor hedef koy temelden başla
Bu soruyu çok yanlış yere sordun 😂
neden ki :(
Yorumları okuyunca anlarsın güzelim
Yolları var ama herkes yapamaz
ne gibi
Boşver burda anlatmak istemiyorum
Banka ama favorim kuyumcu
çok para legal yoldan olmaz.
Çok para kazanmayı unut önce meslek
İnternet üstünden bir kaç iş yapabilirsin istersen
Malasef dünyanın tokatini yemege baslamissin