Eğitim & Kariyer ÖSYM soruları nasıl hazırlıyor? Moldovyapapatya Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Merhaba Soruma Hoşgeldiniz🌼Bugün ortaöğretim KPSS sınavında bu kitaptaki soruların birebir aynısını sormuşlar ve geçen sene ki ön lisans tan alınmış bazıları.#Moldovyapapatya Güncellemeler+1 yıl Gerçekten çok kötü oldum ya eşek gibi çalışaydım rahatlıkla 85 alırdım gireen girdi moralim çok bozuk 😢 ÖSYM soruları nasıl hazırlıyor? Cevapla KPSS Soruları ÖSYM Hakkında Sorular Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BekirD Takip Et Master Yaş: 42 , eic 32% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 338 cevap paylaştı. geçmiş olsun şimdiden lakin açıklanmayan sınavdan umut kesilmezmiş 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben girdim 43 soru yaptım sadece hiç çalışmadığım için 0 3 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Barajı gecemeyiz o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bunda baraj yok ki Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Var 70 sanırım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Nerden buldun ki bunu 0 2 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Grupta paylaşmışlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aa sasirdim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
geçmiş olsun şimdiden lakin açıklanmayan sınavdan umut kesilmezmiş
Ben girdim 43 soru yaptım sadece hiç çalışmadığım için
Barajı gecemeyiz o zaman
Bunda baraj yok ki
Var 70 sanırım
1 bardak soğuk su iç bence
Nerden buldun ki bunu
Grupta paylaşmışlar
Aa sasirdim