15 yaşındasınız, İnstagram'da 38 milyon takipçiniz var. Dünyaca ünlü netflix dizisinde önemli bir roldesiniz, Converse ve Florence size sponsor oluyor en önemlisi UNICEF'in en genç iyi niyet elçisi oluyorsunuz. Siz 15 yaşınızda ne yaptınız?
Okula gidiyordum turkiyenin ilk özel kanalı açılmıştı magicbox sonra tele on başladı cep telefonu yok ankesörlü Tlf lar da sıra bekliyorduk sosyal medya yok evlerde çevirmeli Tlf var renkli tv yeni yeni babam murat 124 almıştı ilk öğrendiğim araba sene kaç diye merak ettiniz:)) 1989
Merhaba kardeşim evet çok güzel yıllardı güzeli güzel yapmak bizlerin yani insanların elindedir o yillarda sevgilimize mektup yazardık pul koleksiyon larımız vardı dedem wolkmen almıştır koy kasedi dinle müziği teknoloji çok hızlı şekilde girdi hayatımıza gençlerimiz teknoloji yi güzel kullandıkları sürece sorun yok Teknoloji her zaman hizmet eder
Evet malesef senin gibi gençlerimizin olması çok güzel bu durum birazda aile yapısından geliyor mutlu ve huzurlu ailelerin çocukları manevî değerlere önem veriyor Sen ist da mısın?
bazen dunyada secilmiş insanlar vardır o da denk gelmeyince diger sayısıs unicef e gönüllü olan hiç yokmus gibi sayılmıyorlar. tek kişi unicef e yardım ediyormus gibi cok iyi bir durum degil bu
Son zamanlarda bu genç top modeller mankenler oyuncular hep 18 yas altı. Ben artık bunun altında birşeyler arıyorum. Pedofiliye teşvik resmen. Küçücük kızların seksi olabilecegını düşündürüp göstermeye çalışıyorlar. Normalleştimeye çalışıyorlar.
O ayrı tabi😅 işin ucu içsel gelişime dayanıyor ve farklı şeylere saygı... Aslında yeni nesil sorguluyor ya... Orta yaşlı ve üstü sorgulamıyor gibi geldi bana...
Evet... Aslında şöyle düşünmek lazım. Onların zamanında birçok farklı bilgiler önlerinde yoktu... Biz daha kolay farklı düşüncelere, olaylara ulaşıyoruz... Hep kısıtlıydı bilgi imkanları ve neredeyse yarısı eğitim dahi görmemiş... Belli yaşa kadar bi yaşantın, düşüncen oldu mu onu değiştimek herkes için zordur... Bizler için de geçerli... Tabi düşünce tarzımız "kendimi sürekli geliştirmeliyim" tarzında olursa orta yaşta dahi kendimizi geliştirme çabamız olur... İnsan beyni böyledir biraz kalıplı çalışır maalesef... Önemli olan doğru kalıpları koymak...😊
Bu kız şu an 16 yaşında, Benim 16 yaşım güzeldi o yaşta Dünyanın yükünü sırtlandım ama hayatı tanımıyordum masumdum 9 yıl önce ah keşke o yaşıma dönsem ❤️
Ben 15 yaşımda fırından ekmek alma elçisiydim ama justin biebera benzetirlerdi beni o yaşlarda bide justin daha yeni ünlü olmuş kızlar castin diye deliriyorlar. Sayesinde çok ekmek yemiştim.