Öğrenci akbili için gerekli işlemler nelerdir
Bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Ögrenci belgen, bir adet vesikalık foton ve kimliğinle kart merkezlerine gidip çıkarabilirsin. İstanbul'da yaşıyorsan istanbulkart merkezleri vardır bir tanesi de pazartekke'dedir. Gidip çıkarabilirsin.
Teşekkür ederim
Rica ederim
Merhaba, öğrenci akbilini çıkarabilmek İstanbul kart başvuru merkezlerine giderek çıkartabilirsiniz. Yanınızda bulundurmanız gereken şeyler ise şunlar:
Bunları da yanınızda bulundurup aşağıda vereceğim link üzerinden başvuru merkezlerinin birine gidip öğrenci akbilinizi alabilirsiniz. Üniversiteye takılmayın. Başvuru merkezleri başlığının altındaki kısma bakın. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
https://ogrenciisleri.medeniyet.edu.tr/tr/duyurular/istanbulkart-indirimli-ogrenci-karti-hakkinda
Çok teşekkür ederim
Rica ederim :)
Akbil dediğiniz için İstanbul olduğunu kabul ediyorum.
1-) Öğrenci Belgesi
2-) Vesikalık fotoğraf
3-) Kimlik
Bu 3 belge ile akbil işlem merkezine başvuru yaptığınız zaman gerekli işlemeleri başlatıp akbil teslim işlemi gerçekleşecek.
Teşekkürler
Cevap
7Cevap
Uskudara git mihrimah cami onunde otobus duraklarinin yaninda klubede cikartabilirsin.
Öğrenci kimliğinle kart noktasına müracat etmen yeterli diye biliyorum değişmediyse
Kartal'da da vardı sanırım. Kadıköyde de olması lazım
Teşekkürler
akbil bayilerinden
https://www. istanbulkart. İstanbul /basvuru-merkezleri
halk ek ek büfeleri veriyor
Ciddi misin?
İlahi hiç güleceğim yoktu
Hangi il
İstanbul
Anadolu yakası mı
Evet
Kadıköye yakın mısın nerede yaşıyorsun tam olarak
Kadıköye yakın değilim amagerekliyse giderim sorun olmaz
Kadıköy iskele var orada kart başvurusu yapılan bir yer vardı, haydarpaşa garına doğru yani modaya dogru değil yukarı doğru, iskelede
Evet orayı biliyorum çok teşekkür ederim
Rica ederim. İnternet üzerindende başvuru oluyor herhalde kargo ile geliyor eve bir araştır. Kaç yaşındasın bende sınava girmeyi düşünüyorum seneye ama 25 yaşındayım
Benim yaşım 29 senin tam ideal yaştasın ve eğer sınava girmeyi düşünüyorsan YouTube ders kanalları var çok iyi öğretmenler var onlarla çalışırsan başarılı olursun özellikle Tonguç akademi Benim hocam kanallarını tavsiye ederim
Anladım teşekkürler. Ben 2 defa girdim ama kazanamadım, sen neden geciktin 2. Üni mi ve hangi üniversite ve bölüm tuttu
Ben önceden girdim kazandım lakin tam üni okuyacağım sene annem hastalandi bende vazgeçtim sonra iş güc derken en son yine denemelisin diye düşündüm başardım şükür bence sende kendine inan basarabilirsin ve okumanın öğrenmenin yaşı yok
Geçmiş olsun, haklısın bakalım seneye düşünüyorum. 2 sene önce çalıştığım konu anlatımlı kitap yine işe yarar mı. Marmara üniversitesini mi kazandın, yanlış anlamada nerede yaşıyorsun
Hayır açıktan okuyorum aslında puan yeterli ama ben bu yaştan sonra üstelik bu pandemi döneminde üni de okumaya cesaret edemedim
Eski kitaplarla çalışma yeni bir şeyler dene mutlaka
En iyisini yapmışsın, bende okusamda açık olsun boşver. Hangi bölümü kazandın, puanı kaç o bölümün
Tamam olur
340 aldım 10 sene sonra olduğu için bence kafi
Baya iyi almışsın mühendislik bile okuyabilirdin
Teşekkür ederim sağol aslında alanım sözel olduğu için öğretmenlikde tercih edebilirdim tabi ek puanla ama imkanlar ve benim bu hayatta en çok yapmayı hoşlandığım sey birilerine yardımcı olmak o yüzden sosyal hizmetler okuyorum
Hayırlısı olsun. Hangi semtte yaşıyorsun
Sağol senin için de hayırlısi olsun
Teşekkürler. Cevap vermiyorsun diye soruyorum sürekli yanlıs anlama hangi semt
Neden bu kadar israrcısın 😀Ataşehir de ikamet ediyorum
Vay be komşu çıktık 😅 biraz tüyo ver tahmin ediyim
Peki sen neredesin
Ataşehir, dediğim gibi ufaktan mahalleyi tarif et tahmin edicem
Sence hangi mahalle
İçerenköy, yeditepe nereye yakın
Kızdın herhalde
Artık ders çalışmam gerekiyor iyi günler
Kolay gelsin ama yanlış anlama lütfen. Hangi mahalledesin görünce söyler misin
Merak ettim hangi mahalle kotü bir amacım yok
İyi akşamlar
Merhaba, başvuru yaptın mı
Hayır fırsat bulamadım
En iyisi internet üzerinden yap. Bu arada cevapta vermiyosun pes yani
Ders çalışıyorum akşam giriyorum KS ye
Girince söyleyebilirsin ama, hangi mahalle merak etrim
Barbaros
Nereye yakınsın
Kızıyorsun ama ilk defa aynı bölgeden bir üyeyle konuşuyorum, bende normal insanım
Karaköy
nerde yurt disi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?