elektrik elektronik mühendislerine yedek subay cıkma durumu var mı veya elektrık elektronık muhendısı olup yedek subay olan tanıdıgınız var mı
olur
olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer TSK 'nın belli mesleklerde ihtiyacı oluyor bunları alıyor ancak genelde hep yüksek diploma puanlı iyi üniversitelerden mezun olmuş tipler oluyor bunlar. Bizde 4 tane vardı 4ü de neredeyse tam puanla mezun olmuştu adamlar ağır inekti yani.
mühendislere çıkma olasılıgı vardır o halde
Ben askerdeyken vardı hatta 15 Temmuzdan sonra bazı mühendisleri istemediği halde zoraki astek yaptılar. Tabi şu anda açık var mı bilmiyorum. Bu tamamen TSK ihtiyacına bağlı somut bir şey yok dönemsel olarak değişebilir. Ancak er olarak yapan bir dünya mühendis de vardı tabi bunların diploma puanı da düşüktü orası ayrı.
valla hocam benım Şu an 2 lisans 1 onlısans dıplomam var ama muhendıslıkten cıkması daha yuksekmıs ordan basvuru yapmayı dusunuyorum yasımda 25 oldu napıcaz bılmem
geç kaldım degılmı
olum yedek subay olduğunda ne olacak. Adı üstünde yedek. Ya savaş zamanı subaydan sayarlar ya da mahkemede subaydan sayarlar. Onun dışında bildiğin ersin.
Cevap
0Cevap
Çıkabilir, tanıdığım var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?