Ortaögretim KPSS ve EKPSS Kolay mı Zor mu?
Kolaydır
Zordur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Biri kamu personeli seçme sınavı diğeri engelli kamu personeli seçme sınavı. Mantık olarak aynı sınavlar. Engelli kamu seçme sınavı diğer sınava bakarak az da olsa kolay. Genel yetenek ve genel kültüre detaylı çalışmak gerekir. Genel kültür için sürekli gündemi takip etmek sizlere katkı sağlar.
Ortaöğretim KPSS kolay sana nasıl diyeyim üniversite sınavının tyt karışımı Eğer konulara birazcık hakim Sen mesela ben girdiğimde hiç çalışmadan Hiçbir şey yapmadan sadece lisedeki bilgimle hazırlanmadan 72 almıştım basit
2016 da ekpss den hic calismadan ve derslerle alakasizken 54 2018 ortaogretim kpss hic calişmadan ve azicik turkce ve matematik bilgisi olmasına rağmen 63 şimdi ise fazla calismadim ama turkce ve matematik daha agirlikli calisiyorum
Ya Bak sana şunu söyleyeyim Türkçede zaten çalışman gereken sadece dilbilgisi Çünkü geri kalan her şey okuduğunu Anlamaya dayalı olarak çıkıyor karşına matematiği çalışabildiği kadar ağırlık ve tarih coğrafya ve güncel konular olarak da zaten Klişe bildiğimiz her zamanki sorulan sorular işte Cumhuriyet Dönemi Atatürk'ün zamanında Osmanlı'nın çöküşü Osmanlı'nın yükseliş dönemi oradan sonra beylikler savaşlar Yani hep Klişe artık alışılagelmiş sorular olduğu için fazla zorlanacağını sanmıyorum ama benden sana tavsiye Türkçede ses bilgisini ve matematiği su gibi yap bunları yer Oradan sonra Korkma zaten Ortalama sana 60 netle 70 net arası fazlasıyla Yetecektir onu da işte Türkçe'den atıyorum 20 yapsan matematikten de 20 yapsan zaten 40 yapıyor tarih-coğrafya vatandaşlıktan falan da biraz beklesen bitti yani bu kadar basit
Dil bilgisiyle fazla sıkıntım yok cunku yks 2020 de halletmistim (anlatim bozuklugu haric)
O zaman senin tek yapman gereken ne biliyor musun matematiği su gibi bilmek tarih coğrafya ve güncel konulara oturup güzelce ezber yapıp çalışmak emin ol çok güzel puanlar Alırsın zaten Türkçeyi hallettim diyorsun
Ben bu sene de yks ye girecegim ya hem tarih osmanli kurulus ve yukselis donemlerinden konuyu kavramaya caliamaktayim ama cografya da soyle ben dunya tarihi üzerinden gidiyorum sadece vatandaslik ve guncel sorunlar ise ancak youtubedan çıkabilecek sorularini
Matematik ise problemlerde azicik sikintiliyim
Ya bak coğrafyada sana şunu söyleyeyim çalışacaksın ya kesinlikle Türkiye coğrafyası olsun onu kesinlikle su gibi bilmelisin matematikten de problemler konusuna gelince onu da YouTube'dan izleyip püf noktalarını öğrenebilirsin zaten belli başlı 15 çeşit soru falan var ortalama 20 tane falan onları öğrendikten sonra zaten takır takır yapıyorsun ve zevkli de oluyor zaten o problemler sorusu birazcık gayret edersen çok güzel yerlere gelirsin emin ol
Cevap
2Cevap
Kendine göre zorluğu vardır tabi küçümsemek aptalca olur
Kucumsemek derken
Zaten 2016 da ekpss de hic calismadan derslerle alakadar olmadigim halde 54 2018 ortaöğretim kpss ise azicik turkce calismayla tabii yks 2018 tayfayken 63 ve Şu An Hem Ekpss ye hem de ortaogretim kpss ye girecegim yine yeterli degilim ama turkce ve matematik ile aram cokta iyi diyemem ama 2018 ve 2019 yks donemine nazaran daha iyi
en son ki ekpss çok zordu lisans sorularını bize sordular ortaöğretim olmama rağmen böyle fiyaskoluk görmedim ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?